Miért van ez? A BMI szerint már karcsúnak kéne lennem és mégis:

én ismerem ezt a stílust, aki nekiesett, rendszeresen zaklatja az ilyen témájú kérdések kiíróit. kíváncsi lennék, hogy vajon mi frusztrálja ennyire :)
és kedves kérdező!
nekem nagyon hasonló gondjaim vannak. én is kiírtam egy kérdést, de csak egy ember válaszolt.
nem tudom a megoldást. az ember testén vannak zónák, amelyek se diétával, se tornával nem tűnnek el. állítólag ilyenkor szoktak alkalmazni zsírleszívást, esetleg fogyasztó masszázst, és biztos van még más technika is. próbálj meg ezekre rákeresni az interneten.

Azt hiszem, inkább az önértékeléseddel és az önbizalmaddal lehet baj, rosszabbnak (kövérebbnek) látod magad, mint amilyen vagy.
Én ugyanezzel a magassággal 67 kiló vagyok, és nem vagyok kövér, kicsit se. Amikor vékonyabb voltam, semmi mellem nem volt. (Persze azt nem állítom, hogy úgy nézek ki, mint egy anorexiás modell, de nem is célom.)
Szóval annyit tudsz tenni, hogy megpróbálod magad elfogadni olyannak, amilyen vagy. Álj oda a tükör elé, és keress magadon szép dolgokat.
Igen van barátom és nagyon szeretjük egymást:)A többieknek is nagyon szépen köszönöm szerintem 1 óráról másfélre emelem a futás+bicikli dolgot.A masszírozósat is kipróbálom..ha sikerül találnom erre az állapotra javulást akkor megírom..esetleg ha valaki idetévedő tudja persze jó lenne leírná azt megköszönném:)
Zsírleszívásra nem mennék soha,biztos van jobb megoldás is.Remény hal meg utoljára!:)

szal nem olcsó, többet nem linkelek, rá tudtok ti is keresni.. szerintem drága:S legalábbis amíg még nem nyertem a lotton addig én nem megyek:S

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!