Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ez? A BMI szerint...

Miért van ez? A BMI szerint már karcsúnak kéne lennem és mégis:

Figyelt kérdés
168 cm és 50 kg vagyok ugyan én nem hiszek benne de a BMI is sovány katgóriába tett.Mégis a hasam,fenekem,combom meg icipicit a csípőmön van felesleg.Mit kéne tennem?fogyjak tovább és majdcsak eltűnik vagy nem tudom kérlek írjátok le véleményeteket ,mert ez nekem furi..
2010. márc. 31. 23:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%

én ismerem ezt a stílust, aki nekiesett, rendszeresen zaklatja az ilyen témájú kérdések kiíróit. kíváncsi lennék, hogy vajon mi frusztrálja ennyire :)

és kedves kérdező!

nekem nagyon hasonló gondjaim vannak. én is kiírtam egy kérdést, de csak egy ember válaszolt.

nem tudom a megoldást. az ember testén vannak zónák, amelyek se diétával, se tornával nem tűnnek el. állítólag ilyenkor szoktak alkalmazni zsírleszívást, esetleg fogyasztó masszázst, és biztos van még más technika is. próbálj meg ezekre rákeresni az interneten.

2010. ápr. 1. 01:42
 12/21 anonim ***** válasza:
16%
bolondok gyülekezete...
2010. ápr. 1. 01:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Tornázz. :)
2010. ápr. 1. 05:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, inkább az önértékeléseddel és az önbizalmaddal lehet baj, rosszabbnak (kövérebbnek) látod magad, mint amilyen vagy.

Én ugyanezzel a magassággal 67 kiló vagyok, és nem vagyok kövér, kicsit se. Amikor vékonyabb voltam, semmi mellem nem volt. (Persze azt nem állítom, hogy úgy nézek ki, mint egy anorexiás modell, de nem is célom.)

Szóval annyit tudsz tenni, hogy megpróbálod magad elfogadni olyannak, amilyen vagy. Álj oda a tükör elé, és keress magadon szép dolgokat.

2010. ápr. 1. 08:59
 15/21 A kérdező kommentje:

Igen van barátom és nagyon szeretjük egymást:)A többieknek is nagyon szépen köszönöm szerintem 1 óráról másfélre emelem a futás+bicikli dolgot.A masszírozósat is kipróbálom..ha sikerül találnom erre az állapotra javulást akkor megírom..esetleg ha valaki idetévedő tudja persze jó lenne leírná azt megköszönném:)

Zsírleszívásra nem mennék soha,biztos van jobb megoldás is.Remény hal meg utoljára!:)

2010. ápr. 1. 10:11
 16/21 anonim ***** válasza:
A súlyod nagyon kevés a magasságodhoz képest (50 kg-san még a 158 cm magas barátnőm is észbontóan vékony), szóval ezzel nincs gond. Valóban van olyan, hogy nem egyenletesen oszlik el valakin a súly, így bizonyos testrészek nagyobbak, illetve nagyobbnak tűnhetnek arányaiban nézve. A modellek (pl. Bódi Sylvi) valami olyan kezelésre járna e probléma megoldása végett, hogy helyileg durrantják szét a zsírsejteket valami szerkezet segítségével. Tudom, hogy kicsit hülyén hangzik, de egy műsorban láttam hogyan csinálják neki, viszont magának az eljárásnak a nevét nem jegyeztem meg. Vannak szépségszalonok, ahol alakformálással foglalkoznak, ott tudsz érdeklődni ezzel kapcsolatban. De szerintem 50 kg-san olyan nagyon nagy nem lehet a feneked, fogadd el magad és örülj neki, hogy szép nőies alakod van!
2010. ápr. 1. 14:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Azt hiszem az ultrahangos zsírbontásra gondolsz:) nem drága? :S
2010. ápr. 1. 15:32
 18/21 anonim ***** válasza:

aha, akciósan 25.000/ kezelés és 6 alkalmat kell:D egyébként 50.000 / alkalom:D

[link]

2010. ápr. 1. 15:35
 19/21 anonim ***** válasza:

[link]

szal nem olcsó, többet nem linkelek, rá tudtok ti is keresni.. szerintem drága:S legalábbis amíg még nem nyertem a lotton addig én nem megyek:S

2010. ápr. 1. 15:37
 20/21 anonim ***** válasza:
én hallottam fogyasztó masszázsról is. egy ismerősöm nagyon jól lefogyott vele, és jól néz ki. azt hiszem, az is elégég drága, de azért nem annyira, mint az ultrahangos.
2010. ápr. 1. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!