Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 vagyok és már többször...

16 vagyok és már többször lenéztek a súlyom miatt ami nagyon rosszul esik. Valaki segíteni?

Figyelt kérdés
Az én 164 cm és 66kg súlyommal mit kezdjek? 1 hete nem eszek kenyeret, sokat sétálok, csak zöld teát iszok cukor nélkül, meg ananászlé, meg víz. Nem eszek semmilyen édességet. Az normális, ha reggelire csak gyümölcsöt, ebédre is, és vacsorára is azt eszek? Könnyebb a fogyás? És aztán ha talán esetleg lefogytam vissza térek a rendes étkezésbe, de természetesen egészséges kajákkal..
2016. febr. 15. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Szia,

nem, nagyon nem egészséges. Ha csak gyümölcsöt eszel, akkor tulajdonsképpen csak szénhidrátot és cukrot viszel be a szervezetedbe. Az ananászlé ugyanaz, ha egy egész dobozzal megiszol, sok kalóriát dob a napi fogyasztásodhoz.

Kezdd el használni a kalóriabazis.hu-t, állítsd be hogy mennyit szeretnél fogyni, majd írogasd össze a nap során, hogy mit eszel. Ne lépd túl a kalóriákat, és figyelj a makrotápanayagokra (jobb oldalt lesz, hogy a megett ételeid hány %-a fehérje, zsír, szénhidrát. Fehérje mehet sok, szénhidrátot csökkentsd főleg. Írj privit ha van kérdésed :)

2016. febr. 15. 12:46
 2/7 A kérdező kommentje:
12:46, nagyon köszönöm a válaszod!!:)
2016. febr. 15. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függetlenül,hogy fogyózol, étkezz változatosan. Támogatom, hogy egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, de hülyeség teljesen kiiktatni a kenyeret/gabonaféléket, mert erre is szüksége van az embernek. Igyál sok folyadékot (lehetõleg vizet, de a cukor nélküli tea is jó, vagy ihatsz gyümölcsleveket, de természetesen nem a bolti agyoncukrozott sz.rokat, hanem pl. otthon frissen facsart narancslevet) A legjobb az lenne, ha a napi kalóriabeviteled 1600 körül lenne, ha végzel valami testmozgást( pl.a te esetedben, ha nem napi 10 perces sétáról van szó), akkor egy kicsit megemelheted. Eszedbe ne jusson koplalni, és ehetsz sok gyümit, de ne csak azt;)
2016. febr. 15. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Én ezzel fogytam pár éve 2-3 hét alatt 180/90-ről (férfi) 85-re:

[link]

Ezt most is gyakran iszom:

[link]

Cukros ananászlé szerintem már bőven nem egészséges.

2016. febr. 15. 13:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:))
2016. febr. 15. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, mennyit eszel. Inkább húsokat egyél, és zöldségeket, emellé ananászlét ne igyál, sok benne a cukor. És ne sétálj, hanem fuss. 16 évesen még bírni kell a futást is. Heti 3x5 km pl.
2016. febr. 15. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Friss zöldség gyümölcs, szénhidrátot lecsökkenteni. Meg rendszeres testmozgás. Ezektől biztos fogysz valamennyit, lehet hogy nem leszel nádszál vékony, de nem fogsz 10 év múlva szív és érrendszeri betegségben kipurcanni.
2016. febr. 15. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!