Milyen módszerrel fogytál le? (lent. )
Én tornára gondolok elsősorban, nem fogyasztószerekre, de minden válasz érdekel:)
Hányról hány kg-ra fogytál?
Hány évesen és mennyi idő alatt?
Mi volt az ambíciód? Hogy volt hozzá erőd, hogy megcsináld?
Minden részlet érdekel:)

szia.én akkor kezdtem el fogyózni-illetve akkor tűnt fel h nincs minden rendben amikor vhol azt olvastam h az etalon farmerméret a 28as.én akkor 32est hordtam éés totál ledöbbentem.
mostanra viszont már én is 28as vagyok.
életmódot váltottam és sokkal jobban érzem magam.bár belecsúsztam egy ördögi körbe h akármikor is eszek bűntudatom van tőle:S.szóval már lassan hízni szeretnék nem fogyni...mert 175 cmes magassághoz az 58 kg az nem túl sok ugyebár :S.
amugy a diétám saját magam állítittam össze:teljes kiőrlésű ha szénhidrátra vágyom-de csak regggel,no cukros lötyi,sok nyers gyümi,zöldség és eszek húst is :csirke,pulyka.meg napi 3-4 liter víz.
és persze a rengeteg mozgás :))
amugy 175cm és 72 kg voltam :)

Nekem még folyamatban van. Én kalóriát számolok, egy napra 1000-1200 jut. Van egy heti "csaló nap" is, de akkor sem zabálok, csak azon a napon sütöm a sütiket, és meg kell kóstolni:)
72 kg voltam, amikor 17 hónapja (ebből -10 hónap, míg szoptattam, súlyom nem változott az alatt), tehát 7 hónap alatt fogytam 10 kg-t, most vagyok 62, és 50kg a cél!
21 éves vagyok, amiért csinálom: ott a sok régi szuper ruhám, újra hordani akarom őket! Szeretném, ha a párom a legjobb nőt kapja:)! Szeretnék csinos, ápolt anyuka lenni! És nagyon fiatal vagyok ahhoz, hogy eleresszem magam a súlyom terén!:)
Mozgásnak néha Rékára tornázok, de miután bejött a jó idő, a kisfiam után futkosok a játszótéren:)
15:54
13:51 F/L?:)
Amúgy grat nektek! Én is Rékára akarok tornázni, meg most már a szabadban is sok mindent lehet csinálni.

14éves voltam, 75kg...
4hónap alatt(najó, 4és fél) lettem 62. Utána elmentem nyári táborba, edzéstáborba, ahol 6nap alatt fogytam 6kg-t. Mindezt úgy, hogy az első 4és fél hónap alatt szinte csak folyadékon éltem, hetente 3x mentem edzésre, és ha ettem azt is kihánytam, és az étel kalóriatartalma sosem volt több 500kcal-nál. Aztán a 6napos tábor alatt ugye napi több óra edzés mellett nem gondoltam az evésre, hanem ha szabad program is volt, strandoltam, a barátaimmal voltam, és jól éreztem magam.
Azóta visszajött az a 6kg. És most azon vagyok, hogy megint lemenjen! :D
17L

17:13-as vagyok, csak elfelejtettem az indokot.
Rábukkantam egy Pro-Ana Site-ra a Neten,és elhatároztam, hogy én is vékony és szép akarok lenni! Hát most újra ezen vagyok! Remélem ismét lesz akaraterőm hozzá!! :)

Szia!
Én 162 cm vagyok, 75 kg voltam, most 64 kg vagyok, de olyan 54-58 akarok lenni. 4 és fél hónap alatt adtam le a 11 kilót, úgy, hogy szinte mindent megettem amit kívántam és naponta egy órát tornáztam. Úgy volt hozzá erőm hogy mindig arra gondoltam:"Uhh, ha sikerül milyen bomba csaj leszek"!, meg ilyenekkel:).
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!