Milyen módszerrel fogytál le?
Cirka 17 kg-tól szeretnék megszabadulni, 30 éves nő vagyok.
Persze tudom. mozgás + diéta, de most konkrét példákat szeretnék olvasni + hogy mennyi idő alatt/mennyit sikerült fogynod :)
Előre is köszi!
Életmódváltás!:)
Eleinte nagyobb lelkesedésem volt. A lényeg egyébként annyi, hogy kiiktattam a cukrot, fehér lisztet, fehér rizst, fehér kenyeret és az összes tésztát. Ezeket lecseréltem összetett szénhidrátokra (tönkölykenyér, barna rizs, zabkorpa). Sokkal több zöldséget eszek, mint korábban. A gyümölcsök tekintetében: leginkább almát eszek és kivit, néha narancsot. De ezeket is csökkentett mennyiségben:)
Szénhidrátot csak délután 3-ig eszek, és akkor sem sokat, utána megnövelt mennyiségben fehérje.
Persze néha süti is becsúszik, de természetesen kizárólag édesítőszeres, zabkorpás:) Ez is nagyon fincsi tud lenni:)
Január elején kezdtem, 69 kg-ról indultam, most 64 vagyok, 173 centihez. A méreteim a kezdetekkor így festettek: 92/75/100 illetve comb:59, jelenleg: 91/66/95 és a comb: 54 :) Szóval haladgatok de tudom hogy alacsonyabb súlyból nehezebb leadni:( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!