Milyen módszerrel fogytál le? (lent. )
Én tornára gondolok elsősorban, nem fogyasztószerekre, de minden válasz érdekel:)
Hányról hány kg-ra fogytál?
Hány évesen és mennyi idő alatt?
Mi volt az ambíciód? Hogy volt hozzá erőd, hogy megcsináld?
Minden részlet érdekel:)
Nekem annyi a sztorim, hogy 21 éves voltam, megbuktam a fősulin, nagyon magam alatt voltam. Elég csórók vagyunk, és mivel csúsztam volna igy egy évet, inkább otthagytam.
Anyámék nagyon csalódottak voltak. Utáltam magamat. Úgy éreztem, hogy sajnálják tőlem az ételt is. Napi két 125 g-os joghurtot ettem, és egy főtt tojást. Heti 4-5 alkalommal 16 km-t bicikliztem. Másfél hónap alatt 90-ről 72 kg-ra fogytam. Most 24 éves vagyok, és nem csinálok magamnak semmi különöset, ugyanúgy élek mint régen, nem eszem kevesebbet, mégis 74-75 kg közt mozog a súlyom. Tehát nem hiztam vissza.
18 évesen, 4 hónap alatt 83-ról 65-re.
Ambícióm csak annyi volt, hogy jól nézzek ki. Erőm eddig mindenhez volt amibe belevágtam, így csupán annyi elég volt, hogy akarom a dolgot. Nem is volt elgyengülés, vagy ilyenek.
Amúgy helyes étkezéssel, életmódváltással, minden napos sporttal.
Baromi egyszerű dolog lefogyni, csak akarni kell.
19F
Én 65 kilóról fogytam 55 kilóra.Kb.fél év alatt.
Az evésen szinte semmit nem változtattam,csak annyit,hogy a cukros üditőket elhagytam.Viszont elkezdtem sportolni,konditerembe járok heti 4x.
Szerencsére most már jó pár éve tartom is a súlyomat...
28/N
Én 86 kg-ról 56-kgra fogytam 4 hónap alatt. 17 éves voltam akkor és egyszerűen le akartam fogyni.
A diétám saját szerzemény, nem túl egészséges, napi 6-700 kcal-t fogyasztottam.
utolsó, ez nagyon egészségtelen az egyik rokonom is így fogyózott egyszer összeesett és kórházba került azóta sem lett egészségesebb sajnos állandó problémái vannak :(
én 90 napos fogyókúrát csináltam igaz a gyümi napok nagyon nehéz volt mert éhes voltm de kibírtam így leadtam 10kg-ot :)
viszont beteg lettem és a sok szteroidtól meghíztam most végre meggyógyultam így nekiálhatok fogyókúrázni ismét :( pedig a betegségem alatt hát nem oskat edtem, viszont a gyógyszerek mellékhatásai :( az én módszerem próbálok egy nap 5-6 étkezést beiktatni kis adagokat sok gyümölcsöt zöldséget, könnyű kajákat és mozogni habár még csak sétálgatok de napi többkilómétert és tudom hogy meg lesz a hatása mert akarom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!