Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítségetekre lenne szükségem...

Segítségetekre lenne szükségem de minél hamarabb és sürgősebben szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) 16 éves vagyok és 163cm és 66-67 kg. A nyárra szeretnék lefogyni hasról, fenékről, combról,lábról és így nagyjából mindenből. 55kgra szeretnék lefogyni és hogy legyen normális alakom hogy ne kelljen ezt a nyarat is strand nélkül átélni..

A napi diétás étrendem: Reggeli: 4szelet abonett kenyér rajta sonkával, egy mandarinnal és egy bögre zöld teával természetesen cukor és citrom nélkül.

Ebéd: Csirke vagy hal, rizzsel és párolt zöldséggel, és vizet iszok hozzá.

Vacsora:4szelet abonett kenyér rajta sonkával, egy mandarin, egy bögre zöld tea szintén cukor és citrom nélkül. A vacsora fél 5,5 körül szokott lenni, néha fél 6.

Itthon elkezdtem guggolásokat csinálni. 50et.. 25 aztán 1perc pihi majd megint 25. Elterveztem hogy heti 4-5x lejárok anyukámmal futni fél órákat, mert megkértem rá hogy nem e lenne kedve hozzá.:) Na nem ez a lényeg.. szerintetek nyárra így letudok fogy 55kg ra? Kérlek nagyon sokat számítana a válaszotok.. nem szeretnék megint sírni hogy nem tudok strandra menni.. Köszönöm a válaszokat. :")

2016. febr. 9. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:

84 kilósan is simán strandoltam, sosem értettem a tinilányok ezirányú problémáit, elég butaság.

Az abonett nem valami jó, de bizonyos szempontokból (a fogyás szempontjából is) jobb, mintha egy rakat kenyeret ennél.

A többi okés, a mennyiségről persze nem tudhatom, hogy megfelelő-e neked, ahogy az időzítésről sem, Te érzed, megéhezel-e még aznap, van-e energiád, ésatöbbi. Én ennék még nyers zöldséget is, de lehet, hogy ez az én heppem.

Inkább egész testre eddz, ha pedig sokat tudsz guggolni, akkor súllyal kellene nehezíteni :D

2016. febr. 9. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Én se értem, miért nem lehet strandra menni, ha nem vagy modellalkat. Ott nem csak fitneszmodellek vannak!
2016. febr. 9. 21:13
 3/4 anonim válasza:
Szia! A futás és a guggolás nagyon hasznos, de nem sok zsírt égetsz velük. Anyukáddal futás mellet kocogjatok, sétáljatok, biciklizzetek meg ilyenek. Nézz utána, hogyan lehet könnyen zsírt égetni. :) Az étrendhez még annyi, hogy nagyon sok folyadékot igyál. :)
2016. febr. 9. 23:47
 4/4 anonim ***** válasza:

A futással sok kalóriát lehet égetni, ha bírja az ember... Nekem 1 perc se megy, de nem akarok futni. Én gyaloglok, az is jó, csak sok legyen belőle. A futás sokkal energiaigényesebb, illetve azért a sebesség és az emelkedő is sokat számít.

Plusz a mozgás jót tehet az anyagcsere sebességének.

2016. febr. 9. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!