Hogy segítsek anyumnak lefogyni?
Ha rendeltek kaját, rendeljetek egészségeset: saláta hússal. Ráadásul ott az adagok is fixek (ha nem rendelsz 4 adagot), tehát nem esztek olyan sokat.
Sajnos anyukádat nem fogod tudni lefogyasztani, ha ő nem akarja. Magadra vigyázz, szerintem nem kényszeríthet arra, hogy megedd, amit nem akarsz. Otthagyod és kész, nem kell bújkálni. Előbb-utóbb nem rendeli azt, amit nem eszel meg.
1.sorban:örülök neki hogy segítesz neki:)
szerintem naponta 2 óra tornázás(felülések,nyújtások...)
venni kéne egy olyan videót,hogy mondjuk hastánc-zsírégetés(a tesóm 23 éves minden nap csinálta és -5 kiló lett)
és ha elég sokat nasizik,akkor vedd ki a kezéből,vagy dugd el előle az édességet,és rakjál ki helyette almát,répát...stb
és ebédre se egyen sokat,kb. egy kis rizst,halat,ubi...
és este7 után ne egyen,ha végképp akkor is megéhezik,akkor vágjál fel egy répát,és a felét add neki oda.naponta sétáljon 1-2 órát,ha meg nincs ideje,akko elég 1fél órát.
így szerintem nyárra 20kg lerepülhet róla.és a diéta után ne térjen rá a nasoláásra....!
Nagyon aranyos vagy, hogy segíteni szeretnél Anyukádnak :))
Ha nincs sok ideje főzni, összedobhattok valamilyen salátát, azok elkészítése kevesebb időt igényel.
Beszéld rá Anyudat, hogy naponta ötször egyen, de keveset! Délután, este sovány hús (csirke, pulyka, hal) menjen salátával vagy nyers zöldségekkel :)
Sokat segít a mozgás is, menjetek akár együtt fitneszterembe, kocogni vagy szerezzetek fitnesz-DVD-t és arra otthon is tornázhattok :)
És még valami: a pozitív gondolkodás a fogyást is meggyorsítja :)
Sok sikert!!!!!!!^^
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!