Mennyinek kéne lennem?
Az miért baj, ha van rajtad husi? A husi az izom, ami jó. Probléma a hájjal van, de azzal is csak bizonyos százalék fölött, valamennyi zsír kell a szervezet egészséges működéséhez.
Megfelelő testzsírszázalék mellett számodra az ideális súly 63 kg, az ideális intervallum kb. 57 és 69 közt. De mint írtam, ez elég rendesen függ a testzsírszázaléktól.
Ha nem vagy megelégedve magaddal, szabadidődben menj el futni.Kezdetben kis távokat tűzz ki.
Napközben igyál bőségesen vizet.
Vegyél vissza az édesség evésből.
Légy türelmes! Jelentős változást fogsz elérni.
#2: 50 kg-val már kórosan sovány lenne ezzel a magassággal!
Most ne azt vegyük, mi a trendi, hanem hogy mi az egészséges! Mert a kóros soványság ugyanúgy nem az, mint az elhízás, csak erről sokan megfeledkeznek!
Magasság mínusz 120? Te normális vagy?
Én 168 cm vagyok, akarna a halál 48 kilós csontváz lenni.
Röhej!
Szerintem 55-65 között lenne kb. ideális. De nyilván az egyéni adottságot is számítanak. Van aki 55 kilósan már sovány lenne. De van akinek meg jól áll.
Most mennyi vagy?
#7: valóban, ha olyan emberről beszélünk, akin csak annyi izom van és zsír, mint ami a létfenntartáshoz kell, akkor kövérnek tűnhet ilyen magassággal 50 kg felett. De ettől egészségügyi szempontból 50 kg-mal még a kórosan sovány kategóriába esik.
Ahhoz nem kell fitnesz modellnek lenni, hogy valakin legyen egy normális, egészséges mennyiségű izomzat. A számok, amiket én írtam, egy egészséges mennyiségű izomzatot, és testzsírszázalékot feltételez. Csak mert az az ideális. És nem az, amit a tizenévesek trendje diktál. ;)
T. Vera, kinek mi.
nekem ő teljesen csinos:
[link] nem fejét illetve a szilikont kell nézni. 18 évesen ilyen magassághoz a 60kg sok lenne. De mondom, látni kell.
Megismétlem: nem az ízlésről beszélek, sem pedig a divatról! Az szubjektív...
Hanem az egészséges testfelépítésről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!