Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyinek kéne lennem?

Mennyinek kéne lennem?

Figyelt kérdés
18 éves 170cm-es lány vagyok. Sajnos van rajtam egy kis husi amit nagyon nem szeretek. Kb hány kilónal kéne lennem? Persze nem ilyen nagyon vékony csomt és bőr akarok lenni. De véleményetek szerint kb hány kilónak kéne lennem?

2016. febr. 6. 09:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az miért baj, ha van rajtad husi? A husi az izom, ami jó. Probléma a hájjal van, de azzal is csak bizonyos százalék fölött, valamennyi zsír kell a szervezet egészséges működéséhez.

Megfelelő testzsírszázalék mellett számodra az ideális súly 63 kg, az ideális intervallum kb. 57 és 69 közt. De mint írtam, ez elég rendesen függ a testzsírszázaléktól.

2016. febr. 6. 10:25
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Magasság -120 nőknél, ha szép vékony akarsz lenni. Az átlagnak megfelel a -110 is, de sztem sok lenen a 60kg neked 18 évesen.
2016. febr. 6. 10:30
 3/13 Mazsi2105 válasza:

Ha nem vagy megelégedve magaddal, szabadidődben menj el futni.Kezdetben kis távokat tűzz ki.

Napközben igyál bőségesen vizet.

Vegyél vissza az édesség evésből.

Légy türelmes! Jelentős változást fogsz elérni.

2016. febr. 6. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:

#2: 50 kg-val már kórosan sovány lenne ezzel a magassággal!

Most ne azt vegyük, mi a trendi, hanem hogy mi az egészséges! Mert a kóros soványság ugyanúgy nem az, mint az elhízás, csak erről sokan megfeledkeznek!

2016. febr. 6. 10:45
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Magasság mínusz 120? Te normális vagy?

Én 168 cm vagyok, akarna a halál 48 kilós csontváz lenni.

Röhej!

2016. febr. 6. 10:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem 55-65 között lenne kb. ideális. De nyilván az egyéni adottságot is számítanak. Van aki 55 kilósan már sovány lenne. De van akinek meg jól áll.

Most mennyi vagy?

2016. febr. 6. 11:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Kinek mi, én magamból indulok ki, pont olyan magas vagyok mint te 168 és nekem jól áll a 48. 47-50kg, nem tartom teljesen. meg nem mindegy reggel vagy este mérem. 23 vagyok. Jah és a hasamon van háj, lehet én ilyen alkat vagyok, könnyűek a csontjaim vagy nem tudom. 18 éves lányról van szó... a 60kg brutál sok lenne neki. De ezt látni kellene. Jah ha fitness modell lenne, akkor meg a 65is beleférne, de kétlem, hogy az.
2016. febr. 6. 11:15
 8/13 anonim ***** válasza:

#7: valóban, ha olyan emberről beszélünk, akin csak annyi izom van és zsír, mint ami a létfenntartáshoz kell, akkor kövérnek tűnhet ilyen magassággal 50 kg felett. De ettől egészségügyi szempontból 50 kg-mal még a kórosan sovány kategóriába esik.

Ahhoz nem kell fitnesz modellnek lenni, hogy valakin legyen egy normális, egészséges mennyiségű izomzat. A számok, amiket én írtam, egy egészséges mennyiségű izomzatot, és testzsírszázalékot feltételez. Csak mert az az ideális. És nem az, amit a tizenévesek trendje diktál. ;)

2016. febr. 6. 12:26
 9/13 anonim ***** válasza:

T. Vera, kinek mi.

nekem ő teljesen csinos:

[link] nem fejét illetve a szilikont kell nézni. 18 évesen ilyen magassághoz a 60kg sok lenne. De mondom, látni kell.

2016. febr. 6. 12:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Megismétlem: nem az ízlésről beszélek, sem pedig a divatról! Az szubjektív...

Hanem az egészséges testfelépítésről!

2016. febr. 6. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!