Ha mindennap zongorázok 1 órát, mennyi idő alatt fog eltűnni a felesleg az ujjaimról?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 17:06
1/8 anonim válasza:
Ez komoly? Ember,ha hájas a kezed akkor valüszinüleg máshol is van,diétázni és sportolni (aerob edzést kellene végezni). Nincsen helyi zsírégetés,és a zongora nem csinál semmit az ujjaiddal.
3/8 anonim válasza:
XD XD
Én szintetizátoron játszok
amúgy nem tudom
4/8 anonim válasza:
Szerintem kb 3 hét. De csak akkor hatásos, ha közben a bal kezedet a fenekedbe dugdosod zongorázáskor.
5/8 anonim válasza:
Tök jó kérdés! Itt a fogyókúrás rovatban az összes kérdés hasonló, szóval nem le hurrogni a kérdezőt :D
7/8 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
a kéz az egyik olyan testrészünk, ahol mindenkinek van zsír.
Amúgy meg, olyan, hogy helyi zsírégetés, nincs. Egyenletesen, mindenhonnan vesztesz zsírt, ha értelmes, átgondolt fogyókúrába kezdesz. (Helyesebben nem egyenletesen, mert onnan megy le először, ahová utoljára jött fel, és onnan megy le a végén, ahová először feljött.)
Kevesebb kalóriabevitel és lényegesen több mozgás: futás, túrázás és sok súlyzózás nagy súlyokkal. És akkor mindenhonnan megy le
8/8 anonim válasza:
én 5 évig zongoráztam, a sok gyakorlás csak inhüvelygyulladást okozott, fogyást nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!