Hogy tudnam formasabba tenni a fenekem?

3 hónap alatt ne számíts csodára, de azért javítani lehet a helyzeten.
Először is egy helyes étrend lenne az alap: [link]
A guggolás jó, csak az emberek nagy része helytelenül végzi, főképp akinek semmi edzés tapasztalata nincs.
Mehet mellé kitörés, székre fellépés, lábemelés hátra
A súlyt meg tudod oldani vizes palackokkal, vagy egyéb tárgyakkal.
Minden nap nem szabad ugyan azt az izomcsoportot edzeni, mert túledzettség lesz a vége. Max heti 2x edz lábra és farizomra és a két edzés között legyen pár nap pihenő vagy a többi nap más izomcsoportokra edzel(váll, kar, stb.)

Csípőemelés is mehet, de ahhoz is kell súly.
De valamit súly nélküli guggolással is el lehet érni. Sajna ez elég megbízhatatlan s egyszemélyes adat, de nekem pár hónap alatt határozottan jobb, kerekebb, feszesebb lett a fenekem. Most se hű de jó, de előtte elég siralmas volt, érzésre és a tükörben is látok változást.
Most már súllyal guggolok (elég olcsó a súlyzó, de akár csinálni is lehet valamiből) s amúgyis teljes testre edzek, hisz minden izom fontos (bár én leginkább jó kart szeretnék :D de azért mindent, s az egyenletesen erős testhez is minden kell).

Még egyszer mondom: tilos minden nap ugyan arra az izomcsoportra edzeni! :)
Kezdésnek mehet 3x15 mindenből, kb fél perces pihenőkkel a sorozatok között.
Aztán később emelheted az ismétlésszámot, sorozatszámot, illetve a súlyt is.

Én értem, de nem hiszem el, hogy nincs otthon egy hátizsákod, amit tele pakolsz könyvel és azzal guggolsz.
Vagy pedig 2 kezedben fogsz 2x2l vizet és az már 4kg.
Ha pedig nincs otthon se vized, se táskád vagy könyved, akkor bocs.

erről a combot és a popsit csináld meg kétnaponta, 40 perc a kettő együtt és vegyél lábsúlyt, ennyi pénzt szerintem megér, hogy kerek legyen a feneked. A súly sokat számít.

2. voltam.
No igen, nem írtam, de persze, nem edzünk mindennap ugyanarra. A hasizom állítólag kibírja, mert gyorsan regenerálódik, de annak sincs értelme a hozzáértők szerint. Az izomnak pihennie is kell, akkor épül vissza s erősödik, edzéskor ugye mikroszakadások érik.
S kalóriatöbblet kell az izmosodáshoz, kivéve kezdőknél, de többlettel a tuti, ez is igaz.
7., igazából tökmindegy, mit akar, izomkolosszus úgyse lesz koksz nélkül, ha 100 kilóval guggol, akkor sem (azt most hagyjuk, hogy egy nő naturálban meddig tud elmenni, fogalmam sincs) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!