Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék jó a módszere...

Fogyni szeretnék jó a módszerem mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy fogyni éheztetéssel nem lehet de azért oda figyelek, hogy péksütik szóba sem jöhetnek! A kenyér az más de azt se eszek mostanában gyakran. Mindenki azt mondja, hogy a 6 óra utáni nem evés baromság, bár én hiszek benne, (az anyagcserés blablabla ) ezért tartom is. Én a hasamról akarok fogyni, mert nekem nem úszógumiim vannak, nekem "pókhasam" van, de konkrétan, míg másnak akkor ilyen a hasa mikor kinyomja nekem annyira nagy. Nem betegség. Nem nagyon reggeliztem eddig sem, egy kakaót ittam de azt lecseréltem egy gyümölcsre. Az ebédet munka helyről kapom, és a főzést nem tudom megoldani, úgyhogy azon nem nagyon tudok változtatni. A test súlyommal azzal a ... kilóval semmi bajom, csak a nagy hájammal. Edzek is rendszeresen egy programmal. Természetesen felülés stb.. ami a hasizmokat fejleszti. Tudtok valami hatékonyabb módszert mert ez sajna sehova nem halad, és a nyaralásra erősen fogynom kéne...

2016. febr. 2. 19:46
 1/2 Szabi.L ***** válasza:

Szia!

A hat óra utáni nem evés a legnagyobb baromság. Mi van azzal, aki éjszaka dolgozik? Az egész nap ne egyen? Hülyeség az egész úgy, ahogy van

Nincs helyi zsírégetés, nem tudsz csak hasról fogyni.

Nem bántásból, de amit te csinálsz az semmit nem ér.

Írtad, hogy a táplálkozásodon nem nagyon tudsz változtatni. Itt megbukott az egész. Ugyanis a táplálkozáson múlik minden. A sport csak egy kiegészítés.

2016. febr. 2. 20:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a 6 órában hiszel, azzal végülis sokat nem ártasz, de nem az számít, hogy mikor eszel (viszont sokaknak jó, ha az evési óráikat leszűkítik, emiatt lehet értelme, a kalóriadeficit érdekében, de maga az időpont nem számít).

A felülés nem valami egészséges, csinálj hasprést, de szerintem minden fontos izomra eddz.

Vacsorára mit eszel? A kalóriamennyiséget és makrókat nem kérdezem, mert a munkahelyi ebéd miatt nem igazán tudhatod. De ha bent nincs elég fehérje, azt a vacsorába rakd (s a reggelibe se árt, persze, ha már úgyis eszel). Zöldség? Jóllaksz így?

A kenyér pont olyan péksüti, mint a zsemle...

2016. febr. 2. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!