Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti 2-3-szori futással le...

Heti 2-3-szori futással le tudom adni a fölöslegem?

Figyelt kérdés

Szeretnék eljárni futni, focizni, stb....

Heti 2-3 szori alkalomra gondoltam, ez elég lenne?

vagy kevesebb is megteszi a hatását?, esetleg többet kéne?

2-3 km-eket futnék egy ilyen alkalommal.

Mellette még edzőterembe is járok, felső testre edzek) az már egész jól alakul, de sajna még a hasam, ill. az úszógumim megmaradt....

(tipikus "homokóra" alakom van, vagy 8-as alak)

Ebből szeretnék leadni a strandszezonra....

Kajára valamennyire figyelek az edzés miatt is, de az édességeket nem kerültem eddig különösebben, lehet hogy kellene?

Köszi a válaszokat előre is!

19/F

2010. márc. 29. 09:43
 1/8 anonim válasza:
Heti 2-3-szori 40km-nyi futással igen.
2010. márc. 29. 11:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Heti 2-3 alkalommal minimum 40-45 perces futás/intenzív gyaloglás kellene, azzal már lehet szép eredményeket elérni. Rövidebb idő nem sokat ér, mert nem jutsz el a zsírégető tartományba. Nem árt kicsit visszavenni az édességből sem.
2010. márc. 29. 12:05
 3/8 A kérdező kommentje:

a 40-45 percet kitölti szerintem olyan 4 km futás simán...

Az én tempómban (inkább kocogás lenne mint futás) Nem 2 hét múlva akarom látni az eredményt, hanem kb júliusra....ha addig betartanám ezt a heti 2-3 alkalmat érnék el valami eredményt?

2010. márc. 29. 18:06
 4/8 anonim válasza:
Ha oda figyelsz h kerülöd a zsíros ételeket és édességeket és eljársz futni rendszeresen akkor igen , lefogyhatsz!
2010. márc. 31. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért kockás hasat ne várj ettől. Ahhoz kellene neked egy precíz étrend, mert ez így kevés.
2010. márc. 31. 23:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Kockás has...?!!!!!

Az max álmomban jöhetne szóba...XD

csak az úszógumitól szeretnék megszabadulni, meg hogy egy kicsi mennyen le a hasamból..

Ismerem a korlátaimat, mi megy, mi nem, ezért reális célt próbálok kitűzni,,,,

2010. márc. 31. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Na végre valaki... :) Persze, ha reálisak a céljaid akkor semmi probléma, azt ezzel is bőven el fogod érni.
2010. ápr. 1. 07:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 8-10km-eket szoktam futni naponta.

Mostanában nem járok, mert úszom helyette, de azt tanácsolom, jó vastag, meleg ruhába öltözz be(melegítő), hogy leizzadj, és időre fuss, ne pedig távolságra.

2010. aug. 22. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!