1-2kg zsír mennyi idő alatt tűnhet el?
Figyelt kérdés
van egy kis felesleg rajtam 1-2kg
ez főként a has és derék tájékon :(
1-2 hete minden nap járok futni...+ mindennap hasazok valamennyit
A kajára próbálok figyelni...kerülöm a zsíros kajákat meg az üdítőket/édességeket.
Mennyi idő alatt mehet le az a pár kg ha ezt így folytatom?
előre is köszi :)
2016. febr. 1. 13:24
1/3 anonim válasza:
Ha tényleg csak egy-két kiló, akkor egy hét alatt, de ne a zsíros kajákat elsősorban hanem inkább a szénhidrátot kerüld, mint kenyér, krumpli, tészta, műzli..stb..minden formában. Úgy gyorsan lemegy a has, közben pedig reformáld mg az étkezésed, hogy ha visszaállsz normálisra akkor se szedd vissza..:) Utána már jó a zsírszegény, visszafogott szénhidrátos étkezés és persze a mozgás is maradjon.:)
2/3 anonim válasza:
Az első vagyok. Azt még hozzátenném, hogy nekem így sikerült, azért írtam, de én nem vagyok szakértő.
3/3 anonim válasza:
1-es alapvetően jót írt. Hozzátenném, hogy rendkívül fontos a kellő mennyiségű VÍZ(!!!) elfogyasztása. A dehidratáltság ugyanis hátrányosan befolyásolja az anyagcserét, a méreganyagok kiválasztódását, így óhatatlanul beindul az elraktározás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!