Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 15éves lány vagyok és van...

Válasszolj.kösszcsá kérdése:

Egy 15éves lány vagyok és van egy két feleslegem amit leszeretnék adni. Dehogyan? .

Figyelt kérdés
És az alakomat is megszertném formálni edzésekkel nagyobb, formás fenék, és laposabb has. És szeretném ha írnátok olyan edzési módszereket ami beválhat min.1hónap alatt lehetne láttni a változást (otthoni edzéssel. )? .

2016. febr. 1. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Etkezz egészségesen, naponta többször keveset.

Reggelire valami lassan felszívódó szénhidrátot, pl. zabkását. Tízóraira vmi gyümölcsöt vagy natúr joghurtot pufi rizzsel vagy abonettel esetleg valamilyen teljes kiőrlésű pekaruval. Ebedre "harmadold el" a tányért es igy ugyanannyi szénhidrátot (rizs/krumpli) ugyanannyi fehérjét (csirke/pulyka/hal) es ugyanannyi zöldséget tegyel a tanyerodra. Uzsonnára ismet vmi gyümölcs. Vacsorára pedig vmi fehérje pl. Hus kis salátával vagy cottage cheese pufi rizzsel.

Edzésnek a leghatásosabb a futás. Esetleg meg a joga.

2016. febr. 1. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:

A Rubint Rékának nagyon jó alakformálós videói vannak, keresgess youtube-on.

Ha fogyni szeretnél, akkor érdemes szénhidrát szegény diétát csinálnod. Legjobb, ha a kenyeret és társait teljesen elfelejted. Csokit, cukros lötyikéket meg chipset és társait is.

Amit egyél: Friss, főtt, párolt zöldségek, hús és hal, tojás, kevés kemény sajt. Húsból is inkább a sovány, csirke, pulyka húst a jó. Lehet enni disznót is, de akkor inkább a soványabb részeit, karaj, comb. A felvágottakat kerüld inkább, mert a legtöbb tartalmaz hozzáadott cukrot meg egy csomó ízfokozót. Igyál sok folyadékot, napi 2-2,5 l vizet. Reggel éhgyomorra megihatsz egy nagy bögre forró citromos vizet, ez segít abban, hogy beinduljon az emésztésed. Próbálj meg naponta többször 5-6 x keveset enni. Ehetsz akár este 10-kor is, csak keveset. Pl. ha nagyon éhes lennél, 1-2 főtt tojást megehetsz.

2016. febr. 1. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:

A 2. javaslatánál azért vigyázz, mert ha hirtelen leejted a szénhidrátot, eléggé rosszul is lehetsz, én anno zombi lettem tőle, pedig akkor már volt mögöttem pár hónap szénhidrátszegény étkezés. Plusz ez nagyon drasztikus életmódváltás s nem mindenkinek való.

De alapvetően általában jó a szénhidrátcsökkentés (van, akinek nem, de a többségnek igen s úgyis iszonyat sok szénhidrátot eszik a mai ember), én is ezt szoktam ajánlani, ha nem tudok a kérdezőről semmit.

Az étkezések számát gyakran kiemelik, na az pont mindegy szokott lenni a testnek, az adott embernek persze már nem, van, akinek borzalmas sokszor enni, csak éhezne vele, másnak pedig az 1-2 lenne szörnyű. Sokfélék vagyunk.

A szálkásításhoz fő a kalóriadecit, az egészséghez s csomó máshoz a jó étrend, a fenékformáláshoz nyilván fenékgyakorlatok kellenek (guggolás, kitörés, csípőemelés, ezek a combra is hatnak).

A has laposságát a szálkásítás okozza, az izmosodását hasizomgyakorlatok, neked inkább az első kell.

2016. febr. 1. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!