Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Esetleg segítene nekem valaki?

Esetleg segítene nekem valaki?

Figyelt kérdés
A problémám az az hogy 16 éves 180cm magas és 101,5kiló ami nagyon gáz . Körübelül 1évig cigiztem 75 80 kiló voltam ami ideális volt számomra, és mióta leszoktam a cigiről 21 kilót hiztam 3hónap alatt.. próbálok a lehető legtöbbet sportolni napi 5 tesi óra és heti 3 edzés.. és nem még hogy fogynék egyre jobban hízok valaki tudna mondani valami normális fogyókúrát ami tényleg bevált és minnél hamarabb meglátszik az eredménye ?

2016. jan. 31. 19:24
 1/2 Szabi.L ***** válasza:

Szia!

Ezt nézd át: [link]

2016. jan. 31. 19:25
 2/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem kezd ott,hogy leszoksz a fehérkenyérről,cukorról,zsíros ételekről. Fogyaszz sok fehérjét,párolt zöldségeket,esetle teljes kiőrlésű kenyeret. Számold ki mennyi kalóriát kellene enned. Csak pl: 1700 kcal-t kellene enned akkor a napi étkezések kalóriatartalma legyen csak 1300-1500 közt. Van egy oldal ahol mindent megtalálsz,ki tudod számolni azt is mennyi kalóriát vittél be az nap,vagy mennyit lehet,be tudod írni mennyit és mit sportoltál stb!! A koplalást mindenképpen kerüld el!!!!! Este 6-7 után is ehetsz!! De a lényeg,hogy lefekvés előtt 2 órával már ne egyél!! www.kaloriabazis.hu Ezen az oldalon minden segítséget megtalálsz!! ;)
2016. jan. 31. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!