Ez mitől lehetséges?
Egy ideje már életmódot váltottam, sportolok és 1400 kalória körül étkeztem. Nos, a kívánt súlyt elértem,ezért bátorkodtam picit többet enni 1600-1700 kalória között. Egy hét elteltével azt vettem észre,hogy formásodtam és vékonyabbnak láttam magam, a mérleg nem mutatott se többet, se kevesebbet. 20 éves vagyok, 163 cm és 54 kg.
Heti 3x járok súlyzós+aerob edzésre, mellette fizikai munkát végzek, 4 órában és iskolába is járok(esti). Lehet,hogy eddig túl keveset ettem és 'koplalásnak' fogta fel a szervezetem?
Mindenkinek más a kalóriaszükséglete.
Ha diéta a cél,akkor úgy lődd be,hogy heti max 1kg menjen le. Ha picit formásodni/izmosodni szeretnél, akkor pedig havonta 1kg( ezt sokkal nehezebb megcsinálni)
Azzal tisztában vagy, hogy nem csak a kalória számít ugye? Az izmodat is letudod fogyni, nem csak a zsírt.
Egy hét alatt nem sokat változhatott a tested, maximum jobban érezted magad kicsit több étellel, esetleg olyat ettél, amit addig nem és jót tett, ilyesmi.
A makróid nem tűnnek rossznak, persze neked kell érezned s a súlyváltozásodon látnod, hogy mennyire van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!