Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az normalis ha 163 cm 45 kg?

Az normalis ha 163 cm 45 kg?

Figyelt kérdés

Sziasztok normalis?En sokkalom szeretnek egy kicsit fogyni ugy 37-42 kg korul

14/L

2016. jan. 30. 19:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

Oké, itt a következő testképzavaros tini, aki kövérnek hiszi magát.

Kislány, nyugodtan fogyjál gebére, legyél anorexiás, majd bulémiás, ha ez akarsz lenni, nem kell megélned pl. a 18 élet évedet!

NORMÁLIS a súlyod!

2016. jan. 30. 19:18
 2/12 anonim ***** válasza:
41%
Teljesen normális. Sőt talán vékony. Nyugodtan hízhatsz akár 2-3 kg-t.
2016. jan. 30. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Mivel 14 éves vagy, fogjuk rá, hogy normális. Én is ekkora vagyok, de eszemben sincs 50 kiló alá menni (szerintem 56 is jó lesz, aztán tömegelek, mert nincs sok izmom). Nem hinném, hogy lenne felesleged, de ha mégis (nyilván csak egy csepp, ami nem gond), akkor sorvadt az izomzatod, szedj fel izmot mindenképp!

Persze nem látlak, de ennyi semmi súlyba különösebb háj egyszerűen nem fér, elég izom pedig főleg nem.

2016. jan. 30. 19:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Mármint a magasságom ekkora, de ez ki is derült a hozzászólásomból, azt hiszem.
2016. jan. 30. 19:37
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
nem hogy túlsúlyos inkább sovány vagy eszed ágágba ne jusson fogyózni mert ennyi idősen a szervezeted tesze tönkre a serdülőkorod közepén amikor a tested a legnagyobb változásokon megy át
2016. jan. 30. 19:41
 6/12 anonim válasza:

Szerintem vekony vagy.:) nem lehetsz kover!

En 15vagyok szinten lany 170cm es kb 65kg.Nem vagyok kover,atlagos alkatom van. Sajnos szomoruan tapasztalom a mai lanyok nagy reszen (osztalyombol is), hogy kovernek latjak magukat a lanyok az alig 50kgs sulyukkal. A padtarsam pl folyton errol beszel,oran es szunetekben is. Hat ne mondjam,hogy mennyire zavar mar. Mondjuk o azert csinalja h dicserjek milyen vekony. De van a masik resze

Nagyon sok a testkepzavaros fiatal,mert mindenhol a tokeletes "idealok" vannak beallitva. Ha pedig sokkallod akkor sportolj de ne kezdj mellette dietaba semmikepp. Egyel normalisan mellette! En is elkezdtem aerobikozni (kondi nincs ott ahol lakunk de ha idosebb leszek szeretnek menni) es sokkal jobban erzem magam a boromben minden edzes utan :)

2016. jan. 30. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem normális. Minimum 51-től lenne az. Sőt, a még éppen egészséges kategória is kb. 46-nál kezdődik.
2016. jan. 30. 19:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem lehetne egy külön topic az ilyen elmebetegeknek?
2016. jan. 30. 20:18
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
14 éves kislánynál normális. Felnőtt nőnél kevéske. Eszedbe ne jusson fogyókúrázni. Rendszeresen sportolj és szép alakod lesz, akkor is ha nőiesedsz és felszedsz pár kilót.
2016. jan. 30. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Amikor megláttam a kérdés címét akkor azt hittem hízni akarsz :D

Na de lényegtelen, szerintem rendben van ez a testsúly, és úgy mondom hogy én inkább a vékonyabbakat pártolom :)

Úgy már valószínűleg túl vékony lennél ha annyira fogynál.

2016. jan. 30. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!