Mit tanácsoltok, hogyan tudnám megőrizni a súlyomat?
Figyelt kérdés
Egyszer már sikerült 5 kg-ot leadnom, de miután lefogytam újra elkezdtem reggelire egy szelet kenyeret enni, és lassan , de biztosan visszajött egy fél év alatt az összes kiló. Mostanra 7 kg-ot adtam le, de félek péksüteményt, és fehér kenyeret enni nehogy úgy járjak, mint a múltkor. A gond az, hogy így akárhova megyek vendégségbe "hülyének" néznek, és én vagyok az állandó fogyózó. Egyébként nem hiányzik a kenyér, és a péksütemény egyáltalán egyébként se voltam egy kenyérzabáló, de a megbélyegzés, és az "egyél már" noszogtatás már idegesít. Mit kellene tennem?
2010. márc. 28. 15:44
1/5 anonim válasza:
Komolyan kiállni magad mellett és közölni, hogy márpedig te köszönöd, de nem kérsz és sajnálod ha ezt nem fogják fel.
Nekik kéne tiszteletben tartani a döntésedet és ha ezt maguktól nem tudják megtenni, akkor jelezd nekik.
2010. márc. 28. 15:51
2/5 anonim válasza:
ÉS téged ez mér zavar? Te kajak cikinek érzed mikor ilyenért szólnak le??:D Ez olyan mint hogy a mai fiatalok azt nézik hülyének aki nem piál hétvégente. Velem ilyen nem igazán fordul elő, de kiröhögöm ha valaki ilyennel jön elő!:D Há szard má le őket, százszor jobban fogsz kinézni mint azok, és ennyi.
kezdet voltam.
2010. márc. 28. 16:16
3/5 anonim válasza:
k.urvára nem bírom kezdetet, de most igaza van. Tényleg jobban fogsz kinézni, mint ők, és csak irigykednek, h nekik nincs kitartásuk. Annyira gáz amikor megpróbálják ráerőltetni az emberre a zsíros kajáikat, stb, hiába mondom, h nem, nem eszek vacsorára.
Egyél nagyon keveset, vagy csak vmi gyümölcsöt. Vagy mondd h nem vagy éhes.
2010. márc. 28. 17:28
4/5 anonim válasza:
Ismerem az érzést, mikor már hatvanszorra is mondják, hogy ebből a sütiből vagy abból a sütiből vegyek. Nem a kitartással van bajom, hanem idegesit, hogy néhányan nem fogják fel. Persze a legjobb barátaim meszokták már, mondjuk illemből még mindig kinálgatnak, de legalább csak 1x. ez már valami.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!