Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondták már neked, hogy kövér...

Mondták már neked, hogy kövér vagy? Hogy viselted és reagáltál rá?

Figyelt kérdés
Nekem nem a szemembe mondták,de egy nagyon jó barátomnak aki természetesen el is mondta nekem. Azért esett pokolian,mert soha senkitől nem hallottam még azelőtt,mert mindig bomba alakom volt,csak az utóbbi két évben sajnos nem mozgok és elég rossz étkezési szokásokat vettem fel,így rám jött plusz 7kg,én is láttam,hogy nem vagyok már vékony,de hogy kövér?? Ma már tényleg csak a nagyon vékony nők,lányok az elfogadottak,akin van egy kicsi az már zsírpacni... azóta alig van étvágyam,és rosszkedvem is van :(
2016. jan. 25. 09:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Annyira gonoszak az emberek,nem igaz ,hogy nincs annyi eszük,hogy felfogják ezzel milyen lavinát indítanak el a másikban,ha arra érzékeny. Én soha egy megjegyzést sem tettem olyan emberekre akik el voltak hízva ténylegesen is,sőt mindig megvédtem őket,még iskolás koromban ,ha előttem degradálták őket pedig akkor én még nagyon vékony voltam.

Akárhogy is engem most ez a dolog vezetett arra,hogy fogyózzak, nem tudok elmenni mellette. Igaz nekem is vidéken a nénik mondogatták,hogy szedtem fel pár kilót és,hogy milyen jól nézek ki így..bár velük annyira nem törődtem,de most ez a két ismerősöm aki egy napon nyilatkozott így rólam.. a földig aláztak,de erőt ad ,hogy júniusra olyan formát hozzak,mint még soha!Csak remélem nem esek át a másik oldalra,mert hajlamos vagyok a szélsőségekre.

2016. jan. 25. 15:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Sose ertettem azokat akik beszologatnak mas ruhajara, sulyara, frizurajara... Nem tetszik, ne nezze, keressen maganak olyat aki tetszik, ennyi.
2016. jan. 25. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is volt rajtam fölösleg, max. 25 kg.

Soha senkitől nem hallottam ezt, én magam is csak a maximális feleslegnél gondoltam, hogy már igaz rám ez.

7 kiló plusz NEM kövér. Maximum a mai idióta világban, a fotosopolt, de eleve genetikailag vékonycombú lekoplalt modellek korában...

Hacsak nem oszlik el kegyetlenül rosszul, ha régen bomba alakod volt, most is szexi vagy :) A nőknek pár kiló plusz nem szokott rosszul állni, 7 pedig jól el tud oszlani. De még ha nem azt teszi, akkor is max. kicsit gömbölydedebb az ember lánya hasban, csípőben, de azért nem kövér.

2016. jan. 25. 16:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

No elolvastam a hozzászólásokat. Akkor térjünk át a lelki részre.

Jó lenne, ha úgy tudnád kezelni, mint pár más hozzászóló. Nagy gond, ha érzékeny vagy idegenek véleményére, mert mindig lesznek, akik beszólnak, ha ilyen vagy, ha olyan. Muszáj figyelmen kívül helyezni ezt, amennyire csak lehet. Lehet fejlődni e téren, ifjan még tipikusan sokkal érzékenyebb az ember.

De tényleg tudj róla, hogy csak mert lekövéreznek, az nem jelent SEMMIT. Olvashattad, dagadt emberek is képesek lekövérezni egy normál alkatút, vékony lányokat is kövéreznek le... Az emberek elég felelőtlenek, rosszindulatúak, irigyek és vakok tudnak lenni. Az ő bajuk, nem a tied, bár kicsit rád is hat, de ha nem hagyod, akkor nem olyan nagyon.

Lehet, hogy az a gond, hogy ugye eleve nem vagy teljesen elégedetlen magaddal s elvesztetted azt az alakot, amit az emberek nagyobb százaléka tart jónak, mint a mostanit. Ha boldog lennél így, bizonyára kevésbé érdekelne, ki mit mond. Szerintem inkább válts életmódot s még ha beszólnának, akkor is csak erősítsd meg az elhatározásod, hogy javítasz. Sokat biztos nem kell, ami a súlyodat illeti, de a rossz étkezési szokások az egészségednek sem jók.

2016. jan. 25. 16:12
 15/18 anonim ***** válasza:
65%

Engem nem érdekel más ember véleménye. Ha a párom azt mondja, hogy fekete hajjal szebb lennék, attól még nem festeném be.

Van önbizalmam, pedig én a 160 centimhez 82 kiló vagyok, de imádom a husis karomtól kezdve a pufa pocimon át, a nagy mellemig mindent.

Mondhatnak rám bármit, lepereg. Kivéve, ha a munkámat kritizálják, sajnos maximalista vagyok.

2016. jan. 25. 17:43
 16/18 anonim ***** válasza:

mondták, pedig a testsúlyom felülről súrolta a normálisat,szóval okés volt, most meg alulról súrolja

világ életemben sovány/vékony voltam

2016. jan. 25. 21:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát én napi szinten megkapom. Nem esik már sehogy :D megszoktam.

Mondjuk én kb egy mangalicával érek fel xd mert 146kg vagyok. :D

2016. jan. 28. 19:30
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, mondták.

170 cm, 56 kg. Állítólag kövér vagyok. :)

19L

2016. febr. 18. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!