Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondták már neked, hogy kövér...

Mondták már neked, hogy kövér vagy? Hogy viselted és reagáltál rá?

Figyelt kérdés
Nekem nem a szemembe mondták,de egy nagyon jó barátomnak aki természetesen el is mondta nekem. Azért esett pokolian,mert soha senkitől nem hallottam még azelőtt,mert mindig bomba alakom volt,csak az utóbbi két évben sajnos nem mozgok és elég rossz étkezési szokásokat vettem fel,így rám jött plusz 7kg,én is láttam,hogy nem vagyok már vékony,de hogy kövér?? Ma már tényleg csak a nagyon vékony nők,lányok az elfogadottak,akin van egy kicsi az már zsírpacni... azóta alig van étvágyam,és rosszkedvem is van :(
2016. jan. 25. 09:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Én teltkarcsú vagyok, kövérnek nem mondató az alkatom, de van túlsúlyom, mióta leálltam a sporttal. A szemembe nem mondják, mert tudják, hogy ha megpróbálják, aznap sz*rtak utoljára. A legjobb barátomnak szintén nem, mert tudják, hogy elmondja nekem, és akkor aznap sz*rtak utoljára.

Amellett, hogy elgondolkodsz azon, miért érezte valaki biztonságosnak és okénak azt, hogy a barátod előtt gyalázzon, gondolkodj el azon is, van-e valami értelme ezen pörögni. vannak emberek, akik attól boldogabbak, ha a másikra felmegy némi túlsúly. Ők meg is érdemlik azt a boldogságot, amit ez okoz, én meg tojok rá, nem bír érdekelni mások véleménye. Te tudod, miért van ez, tisztában vagy a helyzettel, tegyél ellene, ha zavar, ha meg nem zavar, akkor mindenki oda tegye a véleményét, ahova most gondolom.

2016. jan. 25. 10:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok az a típus aki így reagál egy véleményre,sokkal inkább elpirulok és "neem is" pironkodva válaszolok,sajnos ilyen kis virág lelkű vagyok. Aztán meg a lelkemre veszem és azon agyalok miért gondolják ezt rólam mások,és nagyon szomorú tudok lenni,valamint kegyetlen magammal szemben,pl ez a nem eszek inkább,túl edzem magam stb.
2016. jan. 25. 11:06
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért 7 kg plusztól nem lehetsz kövér. Ez csak rosszindulatúság, féltékenység. Kárörvendés, hogy már neked sincs tökéletes alakod. Nem kell vele foglalkozni.

Nekem volt, hogy egy ismerősöm azt mondta, hogy kövér vagyok és fogyjak 10 kg-t. Egy másik azt mondta, hogy híznom kéne, mert így szarul nézek ki. Közben én meg ugyanolyan voltam. Akkor mi van?? Szóval nem érdemes másokkal foglalkozni. Mindig lesz, amibe bele fognak kötni.

2016. jan. 25. 12:11
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, azt nem írtam le, hogy hogyan reagáltam :)

Aki azt mondta, hogy kövér vagyok, annak mondtam, hogy te nem tudod, hogy mi a kövérség, én nemhogy kövér nem vagyok, de még csak husi sem, teljesen normál alkat vagyok, sőt inkább vékony. Erre ő, hát te tudod, akkor is kéne fogynod. Mondtam neki, hogy menjen el szemészetre.

Aki meg azzal piszkált, hogy hínom kéne, arra meg ráhagytam, mondtam neki, hogy már híztam ne aggódjon :)

2016. jan. 25. 12:19
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem neten mondták, hogy azért nem akarnak találkozni velem, mert a 160/60-as számok alapján biztos kövér vagyok, és tuti photoshopoltam a fotóimat:))

Mondtam neki, hogy úgyis jön át a barátnőm, és akkor most megyek, és sütök magunknak egy hatalmas adag rakott palacsintát csokival és tejszínhabbal:)))

Vidéki idős nénik szokták időnként mondani, hogy "látják, felszedtem pár kilót (az előző évhez képest) - és milyen jól áll"... Hát, nem vagyok tőle túl boldog, ha azt hallom, hogy többnek nézek ki, különösen, ha a mérleg azt mondja, hogy fogytam az adott időszakban, de nyilván nem bántásból mondják, csonti meg úgysem leszek soha. Mivel ugyan tudom, hogy van rajtam kb. 5 kilo plusz, de alapvetően meg vagyok elégedve az alakommal, marhára nem érdekel, ki mit mond. Ha valakinek az a +5 kg számít, azzal úgysincs mit kezdeni...

2016. jan. 25. 12:51
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem pont azt mondták, csak azt, hogy "kikerekedtem, meg szépen felhíztam". Annyit tudtam kinyögni a könnyeimet nyelve, hogy köszi szépen. Én sem voltam kövér egyébként 58 kg a 164 cmhez. Utána rosszul éreztem magam, utáltam enni, emberke közé menni..stb.. Aztán lefogytam.
2016. jan. 25. 13:08
 7/18 anonim ***** válasza:
Mondtak, tisztaban vagyok vele. Kozuk viszont nincs hozza semmi.
2016. jan. 25. 13:17
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondták. De ezt tudtam is, abban az időben sokat felszedtem, voltam vagy 80 kg. Úgy reagáltam rá, hogy ez van, szeretek főzni és enni.

Az már viszont kicsit meglepett, hogy általában olyanok mondták, akiknek közük nem volt hozzá.

Az meg méginkább meglepett, mikor a legkitartóbban egy olyan ember b. aszogatott a súlyom miatt, aki 120 kg volt.

2016. jan. 25. 13:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindig vannak olyan kretén barmok, akik egy vékony vagy átlag testalkatút is lekövéreznek.

volt olyan 45 kilós ismerősöm, aki állandóan a bőrét csipkedte, hogy ő milyen hájas és kövér...idióta

én tényleg kövér vagyok, szóvá lehet tenni, csak aztán ha rálépek az illető lábára, akkor ne sírjon, hogy fáj

2016. jan. 25. 14:07
 10/18 anonim ***** válasza:
53%
Rendszeresen hallom a bátyámtól, már egyikünk sem lakik otthon, de mikor mindketten hazamegyünk nem tudok normálisan enni mellette vagy tükörbe nézni a megjegyzései nélkül. Ja és a 164 centimhez 49(!!) kiló vagyok. Mondjam hogy hányszor éheztettem magam emiatt..? A mai napig nem vagyok elégedett magammal, egy pillanatra sem, pedig a bmi szerint már túl sovány is vagyok..
2016. jan. 25. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!