10+os fogyás utáni lógó mell?
Sziasztok 15 éves lány vagyok ősz eleje óta fogyókúrázom és a mindenhonnani fogyás után és ma kosárméret csökkenése után a melleim nagyon lógnak. Annyira undorítónak érzem magam tőle, nem akarok ezekkel a tejeszacskókkal élni mostantól életem végéig. Az interneten meg fele fele arányban vannak a pl mellfeszesítő torna beválása és a beszoptad ez már így marad a torna nem segít cikkek >< Mit tegyek?
Légyszi főleg ilyen szakterületű orvosok/ hasonló helyzeten túljutók írjanak (+ elég kérdésnél láttam az ilyeneket: anyázást mert valaki fogyott és húú ez a baj a mai világgal, a belső szépség számít,párom így is mádja cicijeim az a fő :),azt olvastam...,15 évesen fogyni?te megbolondultál?minden cicit szeretek grr, kéne egy kép privátba hogy meg tudjam állapítani mennyire zavaróan lógnak ;) . ezektől kíméljetek kérlek nem ez érdekel)
Köszi a válaszokat srácok :)
07:41 neked mégis mi bajod van? xd
? Miért haragudnék bárkire? Miért vennék mellnövelő szert+ miért lennék önfejű és hiú mert egészségügyi szempontok miatt lefogytam? Nem pontozlak le de megérdemelnéd mert nem segítettél csak kb burkoltan retardáltnak neveztél,ráadásul te pont a zárójelbe tett kommenttípusok közé tartozol de azért köszi hogy megörvendeztettél azzal amit írtál
csak plasztika segít, vagy megtanulod elfogadni. lehet nem is lóg annyira, csak nagyon kritikus vagy magaddal szemben.
Lassan kellett volna fogyni, hogy legyen ideje a bőrnek alkalmazkodni :(
ma 12:33
nem vagyok a dragad..95 D-t hordtam es most 80 Dt..tehat a mellmeretem nagy..az h nincs a mellben izom az szamomra egyertelmu igy noverkeként, viszont ha erosited a zsirszovet alatt az izmot akkor erosebbek lesznek az izmok a zsirszovet alatt igy kidudorodnak es meg nagyobbak is lehetnek a mellek mint a fogyas elott, de az egesz genetika es ertelmes vagy ertelmetlen dieta eredmenye az egesz.
"viszont ha erosited a zsirszovet alatt az izmot akkor erosebbek lesznek az izmok a zsirszovet alatt igy kidudorodnak es meg nagyobbak is lehetnek a mellek mint a fogyas elott, "
Attól, hogy a mellkasodon lévő izom erősödik az emlő mint zsírszövet marad az ami volt. Ha lóg akkor lógni fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!