A koplalás miatt történt? Most mit tegyek? (lent)
Augusztusban diétáztam és fogytam kb. öt kilót, így lettem 65 kg. Most újra elkezdtem koplalósan diétázni és azt vettem észre, hogy a combjaim helyett a mellem szinte eltűnt. Eddig B70-es melltartót hordtam, most azonban.. nem tudom, tisztára kétségbeestem. Most mit tegyek? Én nem akarok megállni ennél a súlynál, de nem akarom, hogy az idomaim teljesen eltűnjenek. Még aránytalanabbnak tűnök, mint a kövérebb énem.
{ 63 kg jelenleg és 166 cm, 14/L }
Nem a koplalas miatt van, ha esszel fogyoztal volna akkor is fogytal volna mellbol is.
Amugy mi akadalyozza meg hogy esszel csinald?
Eyy, pedig ez a testalkat nekem nagyon nem jön be. :\
#2: Édes vagy. ^^ De semmit nem tudsz rólam és úgy próbálsz kioktatni. Ebből nem kérek.
Vagy cici, vagy "ideális' testsúly.
A te esetedben - úgy látszik - a kettő együtt nem megy.
Kár a cickóidért; már soha sem lesznek olyanok (sem) mint amilyenek előtte voltak!!!
Köszönet a -háát.. mondjuk úgy, a legnormálisabb válaszokért, ha ezekhez viszonyítjuk- válaszokért!
Sötétség? 4,8-as átlagom van a suliban. Még ilyet. Te tényleg túl sokat gondolsz magadról. Ennyi alapján senkit nem lehet megismerni. btw you ain't cooler than me. ;3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!