Ebbe nem gondolnak bele az egyes fogyni vágó emberek?
Figyelt kérdés
Elkezdenek valami helytelen diétának vagy fogyókúrának nevezett étkezést ami abból áll hogy egész nap megesznek egy fej salátát egy doboz kefirrel netán egy kiflit is (ez most csak egy példa volt) és nagy nehezen kínlódva elérik a kívánt súlyukat, persze nem biztos hogy a kívánt alakot mert a testzsír %-uk így is egy nagy...
És abba ne gondolnak be hogy a visszatérek a régi étkezésükre akkor ugyan úgy visszahíznak?
A másik...
Abba ne gondolnak bele hogy ha csak fel annyira is működnének ezek a fogyasztó szerek amiteket reklámoznak akkor mindenhol nádszál karcsú emberek járkálna és nem küzdene senki mindenféle súlyproblémákkal?
2015. aug. 13. 06:54
1/4 anonim válasza:
Az embereket eri mindenfele kulso hatas. Az ujsagok ezt reklamozzak es ez a sztar ala is tamassza, hogy igen, igy lehet fogyni. Ez a blog ezt irja es a masodik kommentelo egyetert. Es igy tovabb. Sok helyen irjak, hogy amit nem eszel meg, az nem hizlal.. sok embert elvakit ez a 'hamar hamar', hogy ne egyunk egy hetig es gyorsan lefogyunk. Ami igaz, de ez vissza is jon. Mert a dieta es fogyokura sok ido, es mindenki hamar akarja. Egyszer talan eszre veszik, hogy nem a legjobbal probalkoznak
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy valakinél jobban működnek az ilyen drasztikusabb diéták , én 10 kilót fogytam ( 60ról 50re ) 600 kalóriás diétával és már egy éve tartom a súlyomat , a fogyasztószereket én sem tartom jó ötletnek.
3/4 anonim válasza:
Nem, mert sok a buta ember, akik három összefüggő mondatrészt sem tud értelmezni. Ne legyenek nagy elvárásaid velük szemben.
4/4 anonim válasza:
Én nem fogyókúra, hanem betegség miatt alig tudtam enni valamit két hétig, lefogytam tőle, mondjuk ez jól is jött, mert volt rajtam felesleg, és nem jött vissza utána, mivel egyrészt elkerültem az édességeket és a sok tésztát, másrészt valamennyire összeszűkül a gyomor ilyenkor, ezért az ember nem is kívánja a sok ételt. Szóval nem butaság a drasztikus diéta, sőt, akár koplalás, vannak ismerőseim, akik sikerrel csinálták, és vallási okok miatt is szoktak böjtölni, csak az a lényeg, hogy ésszel kell csinálni és személyre szabottan. Szóval egyáltalán nem kell lehülyézni ezeket az embereket, akkor se, ha (sajnos) itt a gyakorin ez a divat, hogy mindenkit le kell oltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!