Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A koplalás miatt történt?...

A koplalás miatt történt? Most mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés

Augusztusban diétáztam és fogytam kb. öt kilót, így lettem 65 kg. Most újra elkezdtem koplalósan diétázni és azt vettem észre, hogy a combjaim helyett a mellem szinte eltűnt. Eddig B70-es melltartót hordtam, most azonban.. nem tudom, tisztára kétségbeestem. Most mit tegyek? Én nem akarok megállni ennél a súlynál, de nem akarom, hogy az idomaim teljesen eltűnjenek. Még aránytalanabbnak tűnök, mint a kövérebb énem.

{ 63 kg jelenleg és 166 cm, 14/L }

2015. okt. 16. 12:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koplalás > Sportolás.

Sportolok, a sulimban is mindennap van testnevelés +amellett napi egy óra - másfél (mikor mennyi az időm a tanulás miatt).

2015. okt. 16. 16:03
 12/13 Scav ***** válasza:

A sulis sport nem sokat ér, a céltudatos edzés jobb, főleg ha erősítő edzést csinálsz, mert egy kis plusz izomtól nem leszel férfias, viszont szép alakot ad a lábnak, karnak, popsinak, hasnak, sőt, a cicit is megemeli az alatta kialakuló mellizom. Az izmokat fenntartani sok energia, tehát még alvás közben, meg nyugalmi állapotban is több kalóriát égetsz. Így könnyebb fogyni. De koplalni nem szabad. Csak annyit enni, hogy 100-300 kcal-val kevesebbet egyél, mint amit elhasználsz naponta. És lehetőleg sok zöldség és sovány hús kell!

Ajánlom a "Sárga kapszula" c. könyvet.

Nálam (és sok ismerősömnél) bevált.

2015. okt. 16. 16:19
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 Köszönöm a hasznos tanácsokat. ^^
2015. okt. 16. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!