Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megehetek napi 400 g zöldséget...

Megehetek napi 400 g zöldséget? (zöldborsó, sárgarépa)

Figyelt kérdés
Nem túl sok az? De ennyivel jóllakok, és ha jóllakok akkor nem eszek mellé hülyeségeket:) Szerintetek?

2016. jan. 22. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, egy kiló sem lenne sok, bár ez étrend és kalóriakeret kérdése is. A zöldborsó pedig még egész rendes mennyiségű fehérjét is tartalmaz, ha nem is komplettet, de ami hiányzik, azt max. megeszed máskor, úgy is OK.
2016. jan. 22. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Mármint a 'nem' a leírásbeli első kérdésre akart válaszolni :)
2016. jan. 22. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor ha a napi étel kb 70%-a ez a 400 g zöldség, és ez is csak vízben simán megfőzve, az jó?:)
2016. jan. 22. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, ha ez a 2-300 kcal a napi ételed 70%-a, az kemény koplalás... Válassz valami jó fehérjeforrást, egyél minimum 40 gramm zsírt is, s valamiből kalóriát is vigyél be még, lehetőleg tápanyagdús ételből.
2016. jan. 22. 21:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!! Sajtban mondjuk be lehet vinni ezt a zsírt? Kb. mennyivel? Nehari a sok kérdésétr:)))
2016. jan. 22. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem mindenki tartja jónak a telített zsírokra alapozást, én elvagyok a vele, de a tutit nem tudom megmondani, annyira nem értek ám hozzá, az omega3/omega6 téma mindig is gyenge pontom volt.

Azt sem ajánlom, hogy egyél 15 dkg rendes, zsíros sajtot zsírbevitelnek. Úgyis bevisz az ember mással is, s célszerűnek tartom, hogy az ételeidet dobd fel a zsírral, a zöldségek mellé úgyis kell, a zsírban oldódó vitaminok miatt.

Inkább a tojást ajánlanám egyébként is, sokoldalú, tápanyagdús, nagyobb térfogatú és sokkal jobban laktat, mint a sajt, legalábbis engem, de szerintem azért másokat is.

2016. jan. 23. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!