Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez az én fogyókúrám, nézzétek...

Ez az én fogyókúrám, nézzétek meg és kritikát írjatok?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,125 kg voltam most 120 vagyok,1 hét alatt -5 kg

Heti 4-szer futok 40 percet Cytogen Pro 360 fehérjét szedek mellé mert az kell,koplalás tudjátok.

Étrend: Reggel fél 7 körül egy szendvics, a suliba viszek 2 db szendvicset maximum, és 1 db kiwi mellé, a szendvicsek mellé zöld tea csak cukor édesítővel semmi mással, ezt lehet egész nap iszogatni ez jó a kiwivel együtt. Hazajövök suli után eszek valami gyümölcsöt aztán benyomok egy kávét mint energiaadó, tejporral (3kanál) és cukor édesítővel(2 db) hazajövök futásból valamilyen főtt kaját eszek, és este 5 után már semmit csak a fehérjét vízben vagy tejben feloldva! Ja igen, víz,tea,zsírszegény tej 1,5% ezeket szoktam inni ezeket lehet:) Annyit még hogy a kávét 20 perccel előtte igyátok meg, és 2 órával előtte egyetek futás előtt.

2010. márc. 27. 19:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a téma írója, annyit még hogy hétvégenként ehettek amit megkívántok de csak mértékkel! Ez a következő hétre ad sok energiát
2010. márc. 27. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Most véleményt kérsz, vagy tanácsot adsz?
2010. márc. 27. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ez úgy ahogy van, baromság. Állati egészségtelen. Mindenki úgy teszi tönkre magát, ahogy akarja, de legalább ne népszerűsítsd.

1. A szendvics miből van? Fehér liszttel nem lehet lefogyni, főleg ah hármasával eszed.

2. Az egész napi menüben egy fia zöldség nincs.

3. Kávé futás előtt? Ennél jobban meg se terhelhetnéd a szívedet.

4. Futás 125 kilósan? Az izületeidre gondoltál? (Mellesleg nehezen elképzelhető, hogy ilyen túlsúllyal 40 percet bírsz futni. Ha mégis igaz, gratulálok, de kevés ilyen ember van.)

5. A "valamilyen főtt kaja" is meglehetősen homályos kategória.

6. A műfehérje is meglehetősen "egészséges" lehet.

Úgyhogy bármennyire is 16 éves vagy, nem találtad fel a spanyol viaszt és a (kövér) nők megmentője sem te leszel.

Azért javaslom, gondold át a fentieket.

2010. márc. 27. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

te úgy őszintén magadnál vagy?...megkérdezhetem,hogy hogy futsz 120kilóval 40percet,egy kávé után?e mellett egész nap össze vissza eszel/iszol.semmi rendszer.most szendvics,most tej,most egy kis főtt kaja..hol itt a zöldség,kérdem én?és a kis főtt kaja mit takar?párolt zöldséget vagy tojásos nokedlit pörkölttel?és mért a futás után eszel főtt kaját,gondolom délután?zsírszegény tej 1,5% ezeket szoktam inni ezeket lehet:)>hát csak úgy elmondanám hogy ezt a másfeles tejet döntögetni magadba sem túl fogyókúrás..

ez a történet úgy ahogy van gyanús,és teljes csőd

2010. márc. 27. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ez egy nagyon egészségtelen, gáz fogyókúra. Visszaszedsz majd mindent, amit leadtál.

ja, és nem kell itt tanácsokat adni. Senki sem fogja megfogadni a hülyeségeidet.

2010. márc. 27. 22:23
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

a 20.10. kommentelőnél csak a 6os ponttal nem értek egyet. A pro 360 az jó termék, nem mű kaja, hanem koncentrált élelmiszer, teljesen egészséges.

A többit én sem díjazom.

kezdet voltam.

2010. márc. 27. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!