Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális hogy többet eszek...

Normális hogy többet eszek azoknál akik nem fogyókúráznak (hosszú)?

Figyelt kérdés

160cm vagyok és 95kg , 14 évesen . Tudom hogy van rajtam egy kicsi túlsúly de nekem azt mondták hogy ne diétázzak mert ennyi idősen azt nem szabad és hogy egyem meg minden nap a menzás kaját mert ilyenkor sokat kell enni. Az osztályba járó barátnőim mind vékonyabbak nállam pedig soha nem diétáztak ,megkérdeztem őket és az egyik pl 170cm/46kg másik 168cm/41kg és a többiek is hasonló alkatúak. Ők naponta megesznek 4en egy csomag ropit meg egy balaton szeletet és ENNYI , menzára nincsenek befizetve. Azért nem esznek mert inkább elteszik a kajapénzt és ruhára költik meg másra. Semmi bajuk nincsen , egészségesek ők is pedig nem esznek annyit. Rajtam szörnyülködnek hogy én mennyit eszem pedig , szerintem ez nem sok mindig éhes szoktam lenni :

-1 sonkás szendvics zsömlében

-4 körte + 2 alma

-1 csomag puffasztott rizs

-egy szelet fekete csoki ( ez csak nagyon kevés )

-rizseshús menzán

Ezt ettem az iskolában , nem ropit meg nápolyit ezek diétás kaják . Hogy lehet hogy ők ilyen vékonyak hogyha csupa hízlaló dolgot esznek? (Jó , keveset de akkor is) Tényleg én eszek sokat ? Min kellene változtatnom? Mindig éhes vagyok az a baj :/

2016. jan. 20. 21:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj dokihoz, nézessétek meg a hormonjaidat. Ennyi idősen normál esetben lehetetlen lenne ennyire elhízni. Vagy nem tudom mit csinálsz... tömény cukorszirupot iszol vagy nem is értem.
2016. jan. 21. 10:16
 12/13 anonim ***** válasza:

14 éves. Ennyi idősen a gyerekek nem állítanak be csak úgy a dokihoz, hogy hello, adj nekem étrendet. A szüleiddel kellene leülni beszélni, hogy mennyenek el veled orvoshoz, segítsenek neked.

Túlsúlyos vagy. Diétáznod kell, de előbb utána kell olvasnod, mert hatalmas zavar van a fejedben. A sonkás szendvics nem egészséges és a főtt étel sem az, attól, hogy főtt. A gyümölcs egészséges de ennyi mennyiségben csak rengeteg cukor jelent. A puffasztott rizs ugyan jó a szendvics helyett na de ekkora mennyiségben? Azért vagy éhes, mert nem olyan ételeket eszel, ami elég hosszútávú energiát, táplálékot jelent. Amit megeszel az valóban nagyon sok. Lehet a barátnőid egészségtelen dolgot esznek, de ők nagyon keveset. Te nagyon sokat eszel.

2016. jan. 21. 20:48
 13/13 anonim válasza:
Szerintem inzulinrezisztencias vagy és a hatalmas inzulinlöketek miatt hizol. 160g ch étrend kéne nézz utána . Én is így voltam sajnos nekem csak 19 évesen derült ki . Menstruációs problémáid vannak ?
2016. jan. 22. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!