Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 26 százalékos testzsírszázalék...

26 százalékos testzsírszázalék még normálisnak számít?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, 184 cm és 103 kg.

2016. jan. 20. 14:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Csak viszonyitaskeppen. Ezzel a magassaggal, ezzel a sullyal szalkasan kabe ugy nezne ki mint Arnold az 1980as Mr. Olimpian ahol kabe 100 kilo volt:

[link]

2016. jan. 20. 22:23
 12/18 anonim ***** válasza:
40-50 kiló :D Amikor ettem rendesen 10 évesen voltam ennyi. Haverom ennyi idősen volt 100 kiló és erős is volt. Látatlanba nem lehet megmondani. Attól mert a nagy többség csoffadt, nem mindenki pici és gyenge.
2016. jan. 20. 22:30
 13/18 anonim ***** válasza:
A 40-50 kiló nyilván kevés ehhez a magassághoz, de a 103 kg tuti sok.
2016. jan. 20. 22:31
 14/18 anonim ***** válasza:
En 182cm es 106 kg voltam. Nem az extrem de mar a durva kategoria. 20 le kellene dobnod.
2016. jan. 20. 22:47
 15/18 DarkLantern válasza:

BMI: testzsírszázalék= testsúly/ magasság méter a négyzeten vagyis:103/(1,84×1,84)=103/3,38=30,4

Nem tudom ez hogy jött ki a suliban 26 ra. 24-25 még normál e fölött problémás. Tény hogy szélsőséges méreteknél nem működik (túl magas túl alacsony) Broca indexben 84 alatt lenne jó a súlyod(0,9×magasság cm-100). Vagyis sehogy sem ideális a súlyod. Diétás szakács vagyok, tehát tuti így kell számolni.

2016. jan. 20. 23:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, ő nem a BMI-jéről beszél, az egy hülyeség, hanem a testzsírszázalékáról, aminek lényegesen több szerepe, értelme van. Kedves kérdező, gondolom, te is látod magadon, hogy súlyproblémáid vannak. Ha szeretnél tenni ellene, akkor szerintem, akadj le a gyorskajákról, egyél rendszeresen, de egészségesen, kerüld a cukrot és heti 2-3-szor minimum járj el sportolni. A fociedzések is jók, de vannak TRX köredzések, amik még az izmosodást is segíthetik, ha nem akarsz még rendes konditerembe járni.:) Sok sikert!
2016. jan. 21. 07:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek 85 kilóra kell lemenni, ha fogyni akar. Ajánlom a Sárga Kapszulát, ingyenes könyv, olvasd el. Segít összerakni egy étrendet. Esetleg, ha akarsz gyúrni, akkor abban is hasznát veheted. De 14 évesen inkább, azt mondanám, hogy ne gyúrj. Helyette Fegyencedzés, aerobnak meg gyors séta. Futni ne, mert a bokának, térdnek nem jó. Ha már fogytál, akkor mehet a kocogás. Addig meg bicaj+gyors séta és tartsd az étrendet.
2016. jan. 21. 15:10
 18/18 A kérdező kommentje:
Most már amúgy lefogytam 101 kilóra. És nem nagyon vagyok izmos, inkább zsíros :D
2016. jan. 25. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.