5 kg-tól szeretnék megszabadulni. Tanács?
Figyelt kérdés
160cm vagyok kb. 57-58 kg vagyok jelenleg, az elmúlt pár hónapban ugrott fel ez a pár kg, 52 voltam. Nem vagyok kövér még így sem, inkább olyan 'van mit fogni rajtam'. A barátomnak tetszek így is, szerinte csinos vagyok, de én nem érzem így jól magam a bőrömben. Jó lenne kicsit izmosodni is, tornára gondoltam, ha jön a tavasz, akkor beindul a futás is. Jól akarom magam érezni magam megint. Mi a teendő?2016. jan. 14. 09:54
1/2 anonim válasza:
Én is a futást javaslom, de ha még szeretnél mellette valamit elkezdeni, hogy gyorsabban érd el a célod, ahhoz pedig a választék elég bő. A torna is jó, ha az tetszik, vagy csoportos órára is beiratkozhatsz, ott aztán úgy megizzasztanak, hogy kb 1 (vagy 2) hónap és leadod azt az 5 kilót. Meg persze nem árt az étrendbeli változás, kevesebb szénhidrát, cukor és több zöldség stb. Sok sikert!:)
2/2 anonim válasza:
Én elsősorban az étekezésre figyelnék oda, mellette pedig igazából mindegy mit, csak mozogj valamit rendszeresen!
Én is így voltam, hogy nem voltam kövér, csak jobban éreztem volna magam kb 5 kilóval könnyebben.
Ezt úgy sikerült elérnem, hogy teljesen felmondtam mindenféle cukor és édesség fogyasztásával, egészségesebb mértékre csökkentettem a szénhidrátfogyasztást is, helyette több zöldséget, gyömölcsöt, fehérjét fogyasztottam.
Mozogni napi aktív és elég hosszú séta mellett másra nem volt időm akkoriban, de így is lement 6 kiló az étkezésnek köszönhetően.
Persze ha teheted mozogj is az étkezés mellé amennyit csak tudsz 1-2 hónap alatt már jelentős lesz a változás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!