Mitől lehet, hogy 185 centi vagyok, és 95 kg és mégsem látszik rajtam, igazán, sőt inkább hízni szeretnék még?
Figyelt kérdés
Mindig így volt, amikor egészen soványnak néztem ki, a súlyom akkor is inkább magasabb volt mint a többi hasonló alkatú fiúnak. Azt gondoltam, hogy a csontok miatt lehet, nehezebbek talán, de olyat is olvastam, hogy ez nem igaz. Még szeretnék hízni, meg izmosodni... de mitől lehet, hogy inkább átlagos testalkattal is nehezebb vagyok?2016. jan. 13. 14:19
1/2 anonim válasza:
Máshogy oszlik el, testalkat (széles vállak vagy ilyesmi), illetve lehet, hogy izmosabb vagy, mint az átlag. Ez utóbbinak mindenképpen benne kell lennie a pakliban, hogy ne legyél láthatóan hájas ilyen számokkal.
2/2 anonim válasza:
Elég magas vagy, szóval nem olyan sok. És igen, a csontok is különböző súlyúak lehetnek a sűrűségük függvényében. Azért szokták azt mondani/írni, hogy ez nem így van, mert sokan fogták a nehéz ill. vastag csontjaikra a jelentős, zsírból adódó túlsúlyukat.
Ne feledkezzünk meg az izomzatról sem, ugyanakkora súlyú izom kb. fele akkora térfogatú, mint a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!