2 kg hízás ilyen hirtelen? Mitől?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Orvos segítségével tornázom, aki utasításba adta azt, hogy naponta írjam le, mennyit mutat a mérleg, melyet a következő kontrollkor el kell vinnem neki. A gond csak az lenne, hogy teljesen kétségbe vagyok esve, mert tegnap óta 2 kgot híztam a mérleg szerint :( -Pedig ugyanúgy étkezem, mint eddig, reggel többet, és ahogy halad a nap, kevesebbet, cukrot pedig egyáltalán nem fogyasztok, emellett mindennap tornázok, tehát nem estem bűnbe, egyébként is fizikai képtelenség ennyit hízni egy nap alatt. Én arra gyanakszom, hogy a menstruációm miatt ugorhatott ennyit a súlyom, pedig már a harmadik napban vagyok. Ebben elég tapasztalatlan vagyok, mégis mennyi ideig fog ennyivel többet mutatni a mérleg?2016. jan. 11. 07:48
11/14 anonim válasza:
Menstruáció idején vizet tart vissza a szervezeted. Ettől nehezebb vagy. Egyébként napközben is normális a 1-3 kg ingadozás. A naponta mérlegelés pedig baromság.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, mert mindig más-más az érték, függ attól, mit ettünk, mennyi salakanyag van bennünk, meg ezernyi más dologtól is. Gondolom, ez a napló majd elárul valamit a dokinak, mert csak egy hónapot mondott, utána kéthetente lesz kontroll. Én itthon meg átállok a heti mérésre, köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2016. jan. 11. 13:59
13/14 anonim válasza:
Menstruáció :) Nekem is pontosan 2 kiló vizet raktároz ilyenkor a testem, a 3.nap körül pedig hupsz el is tűnik rólam a víz felesleg. Sokunknak van ilyen :)
14/14 TXCowboy válasza:
Hetente egyszer kell súlyt mérni, naponta hülyeség. Megiszol egy pohár vizet és máris 1 kg-al több vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!