Hogyan csináljam újra végig?
Figyelt kérdés
3 éve fogytam 15 kg-t. 68 voltam és 156 cm. Sajnos ez ismét visszajott, és megint 82 vagyok. Nem tudom, hogyan tudom ismételten vegigcsinalni. El járnék edzeni is, napi fél óra kardioval kezdenem mivel nem vagyok formában. Diétának alacsony glikemias indexű ételeket ennék. Szerintetek így sikerülhet? Mennyi idő alatt tudnék ismét 68 kg lenni?2016. jan. 10. 11:52
1/1 anonim válasza:
Ezt senki meg nem mondja, de heti 1 kiló az, ami még reális lehet, node azért nem mindenki fogy közel sem ilyen gyorsan. Mit számít ez? Csináld a jön az eredmény, ahogy jön.
Amit leírtál, az jól hangzik, persze a kalóriadeficit a legfontosabb, anélkül akár hízhatsz is, természetesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!