Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam végig?

Hogyan csináljam végig?

Figyelt kérdés

Sokat kellene fogynom, első körben 20kg van megcélozva, aztán jöhet majd a következő 20-as

163cm és 104kg vagyok, hogyan kezdjek hozzá, hogy pár nap után ne adjam fel?

Sajnos akaraterő és kitartás egyelőre egy nagy nulla, de remélem hogy valahogy összeszedem magam és megcsinálom, mert meg kell!!!ott

Sírva fakadtam amikor a nagyobbik 4 éves fiam megkérdezte tőlem: anya neked miért olyan nagy itt (és itt a fenekére/csípőjére mutatott, azt hittem ott helyben elsírom magamat és nem is tudtam neki mit mondani...

Valahogy meg kellene csinálnom de kell a segítség is,

Hova/kihez fordulhatnék, ki tudna nekem segíteni, pl kajákban hogy mit egyek, mit főzzek, vagy pl mit tornázzak ...

Kell a segítség, egyedül nem meg :(

2012. szept. 2. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:

shapeshifter.blog.hu

Ott vannak a receptek, több heti étrendtáblázat, stb. Nekem rengeteget segített.:)

2012. szept. 2. 15:12
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm, megnézem :)

neked mennyit sikerült fogynod és menny idő alatt?

2012. szept. 2. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Ilyen nagy súly leadásánál szerintem fordulj orvoshoz (háziorvos, dietetikus), úgy könnyebb lenne.

De az is segítene, ha fokozatosan életmódot váltanál. Nem kell egyik napról a másikra, mert akkor hamar feladod.

A szokások megváltoztatásához idő kell.

Nem tudom, hogy eddig mit ettél-ittál, mit szeretsz. De kezdhetnéd azzal, hogy naponta megiszol 2-3 liter vizet és a cukros italokat kizárod az étrendedből. És az első héten csak erre figyelsz. A következő héten ehhez a változtatáshoz hozzáadsz még egy dolgot (pl. napi fél-egy óra séta) és így tovább. Igaz, hogy így lassabb lesz, de tartósabb az eredmény és talán lelkileg is könnyebb.

A példákat csak találomra hoztam fel, mert nem ismerem a körülményeidet. Igazítsd magadhoz ezeket.

És kitartás, ne add fel! Sok sikert! :)

2012. szept. 2. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
a shapeshifter szép meg jó de rohadt lassan fogysz vele..én is olvastam,de én sokkal rövidebb idő alatt fogytam le és izmos is vagyok..
2012. szept. 2. 16:56
 5/6 A kérdező kommentje:
és hogyan fogytál le? mitől izmosodtál?
2012. szept. 2. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:

először csak sportolj.

a rendszeres sporttal kialakul egy napi rutin,fejlődik az önfegyelem.

kezd heti 2 edzéssel,a jövő hónapban már heti 3,és így tovább 5ig.

ezt csináld fél évig,ha kell 1 évig.

aztán ha már képes vagy edzeni,nem sunnyogod el,akkor leszel elég fegyelmezett egy diéta betartására,a 3 óránkénti evésre,kalória számolásra.

olyan sport kell neked amiben nincs ugrálás,pl a kettlebell,fegyencedzés,szobabicikli,ellipszis.

[link]

2012. szept. 2. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!