Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni a hasamból...

Szeretnék fogyni a hasamból és a csípőmből nyárra, tehát van időm nem szeretném elsietni. Tippek?

Figyelt kérdés
Alapvetően vékony vagyok (168cm és 50kg) de a hasamon és a csípőmön van egy kis felesleg szerintem, így laposabb hasat szeretnék. Enni viszont nagyon szeretek úgyhogy diétázni sajnos nem tudok. Ezért tornagyakorlat tippeket, edzésformát írjatok légyszi amivel 2hónap alatt elérhetem a célom, hogy pár centi lemenjen onnan. Előre is köszi, 18L.
2010. márc. 26. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Próbáld ki a Szűztea kapszulát, ez méregtelenít, és zsírt éget, nekem bevált.
2010. márc. 26. 13:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt eddig nem mertem mert sok rosszat halottam róla viszont méregtelenítő-és zöld teám van:) azt fogom inni az edzés mellett.
2010. márc. 26. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

Az is tökéletes:)

Egyébként eszembe jutott egy fitnesz dvd. Carmen Electrának vannak sztriptíz-aerobik dvd-i, szerintem jó az első is, engem szórakoztatott:D (bár szigorúan egyedül csinátam, először magam előtt is zavarban voltam, pedig nem is kell vetkőzni) Nem tudom, te hogy állsz az ilyesmivel, de az első rész is elég jó edzés. Viszont a második dvd, na az brutál: kőkemény aerobik, semmi sztrip nincs benne, egy személyi edzővel végeznek gyakorlatokat, és húú...20 percig bírtam, pedig egy órás a dvd:D

Ha kell, szívesem belinkelem, honnan tudod letölteni (akár az elsőt is)

2010. márc. 26. 21:33
 4/6 A kérdező kommentje:
hú ez jó ötlet belinkelnéd? előre is köszi:)
2010. márc. 27. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia, még mindig első:D

Itt vannak a linkek, rarpassal:

Sztriptíz aerobik 1 (ez a táncos, viszonylag könnyű edzés):

Rarpass: Kyara

Sztriptíz aerobik 2 (ez a kőkemény edzés):

Rarpass: Kyara

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 28. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
futás nagyon szépen leviszi ahasról és csípőről a felesleget.
2010. ápr. 8. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!