Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék a csípőmből!...

Fogyni szeretnék a csípőmből! Milyen gyakorlatokat ajánlotok?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és sajnos örököltem a hízásra való hajlamot. Eddig össze vissza ettem mindent, ami jól esett, az utóbbi fél évben azonban észrevettem, hogy kezdenek kis zsírpárnácskák rakodni a csípőmre, nem zavart hisz karcsú vagyok, gondoltam ennyi belefér, de amióta már a nadrágjaim is nehézkesen jönnek fel rám, kevésbé tetszik a dolog. Szeretnék tanácsot kérni, egészséges étkezéssel és mozgással kapcsolatban. Nem szeretnék edzésekre járni, jobban bírom az itthon végzett gyakorlatokat, amiket a nap 24 órájában megtehetek, nem egy adott időpontban! Miket ajánlotok elsősorban, csípőre, fenékre és hasra? (Természetes másra is szívesen várom a tanácsokat)
2009. okt. 24. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Hullahopp karikázz!:)
2009. okt. 24. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!