Zsírt kompenzálja a fokhagyma?
Ami a hizlalást illeti, a kalóriatartalmát nem csökkenti, s a szénhidrát hormonokra hatását sem (azt a zsír, de azért a ch-zsír kombó kicsit szerencsétlen, de ha nem vagy többletben, mi hizlalna rajta?)...
A koleszterinhez annyira nem értek, annyit tudok, hogy ha zsírra alapoz az ember, az elvben jót tesz neki (a hatásmechanizmusba egyelőre nem néztem bele), de ugye a te stílusod nem ez.
bunkó:
Ha egy szelet zsíros kenyér után már aggódsz, hogy egészségtelenül étkeztél és jaj, milyen lerakódások történtek, akkor jobb, ha átgondolod az életedet, mert elég szar lesz így neked a későbbiekben.
normális:
Évek egészségtelen táplálkozása kell ahhoz, hogy bármi kárt tegyél a szervezetedben. Ha te folyamatosan zsíros kenyeret ennél, esetleg disznózsírt ennél mindenhez, mert vidéki vagy és ez a menü része, akkor lehet, hogy 30-40 évesen a doktor azt mondaná, hogy hát igen, koleszterinproblémáid vannak. És még akkor is tévedhetne, ugyanis ha én napi 16 tojást eszem napi szinten éveken keresztül, hiába mérnek magas koleszterint, semmi negatív hatása nincs a szervezetemre nézve. Sőt, elolvastad már egyszer is, hogy mitől félsz ennyire? Láttad már valaha, hogy milyen pozitív hatásai vannak a koleszterinnek, mi a feladata a szervezetben? Érdemes lenne, akkor lehet nem tartanál tőle ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!