Ki mennyire ismeri a fokhagyma diétát?
Figyelt kérdés
S kinek vált ez be? Hogyan működik?#fokhagymadiéta
2013. márc. 3. 17:48
1/6 anonim válasza:
A heti 3×1 óra edzés és normális étkezés diétát ismeri valaki?
2/6 A kérdező kommentje:
Most ez hogy jön ide mégis? Nem hinném hogy butaságot kérdeztem ! Akkor miért kell szemrehányó választ adni?!
2013. márc. 3. 20:09
3/6 anonim válasza:
Ismerem, én minden nap eszem fokhagymát. Beválik.
Megsütöd a húst, fokhagymás fűszerezéssel, és megeszik. Nem gyilkolod meg a hasnyálmirigyedet kenyérevéssel meg tejivással, hanem jó emberhez méltóan zöldségeket, gyümölcsöket eszel, így nem okozol olyan betegségeket magadnak mint az elhízás, metabolikus szindróma, cukorbetegség..
4/6 anonim válasza:
"Most ez hogy jön ide mégis? Nem hinném hogy butaságot kérdeztem ! " - látod, a legfőbb probléma, hogy nem hiszed, hogy butaságot kérdeztél...
5/6 A kérdező kommentje:
Mi benne a butaság akkor? :)
2013. márc. 4. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!