Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Izzasztóöv napközben?

Izzasztóöv napközben?

Figyelt kérdés

Nincs sok felesleg rajtam, 1-2 kilótól szeretnék megszabadulni, egészségesen. Eddig se zabáltam, szerencsére megengedhetem magamnak a jó minőségű ételeket, figyelek arra hogy a szükséges tápanyagokat bevigyem. Régóta sportolok, ami látszik is.

Karácsony után egy nagyon minimális husi jött fel rám. Az edzés és rendes "diéta" (ami számomra nem diéta, mert mindig így eszek, max. szülinapkor vagy karácsonykor engedem kicsit el magam) gondoltam arra, hogy a sportoláshoz használt izzasztóövem napközben is felteszem a pocakomra. Tudom hogy nem olvassza le ez a husit, de mivel izzadok, segítene a diéta és mozgás melle szebbé/feszesebbé tenni a pocim?

2016. jan. 6. 12:04
 1/3 A kérdező kommentje:
mármint ha napközbe felveszem néhány órára :)
2016. jan. 6. 12:06
 2/3 anonim ***** válasza:
nem
2016. jan. 6. 12:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Az izzadás csak folyadék vesztés, meg némi ásványi sóé.
2016. jan. 6. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!