Hogy tudnék fogyni 3 kilót, mondjuk 1 hónap alatt?
Hali!(bocsi a formaert)
Tapasztalatom szerint a fogyas legfobb titka a helyes anyagcsere kialakitasa.
Az elso dolgod, hogy fejben dontsd el azt amit le akarsz adni.
Amikor ezzel megvagy alakíts ki egy normalis biologia orat magadnak. Figyelj oda, hogy ne egyel tul sok szénhidrátot. Naponta inkabb többszor etkezz keveset (ha teheted gyumolcs, fehér husok stb).A napi kellő víz fogyasztásod legyen meg.
A testmozgas fugg a mostani eronletedtol. Youtubeon talalhatsz hazi kardio edzeseket amik hatékonyabbak mint a fent emlitett.., inkabb onnan nezegess (szerintem). Tudnam ajanlani a fegyencedzest Paul Wade-tol.
Baratoddal is tudnal edzeni, kozosen...
Remélem ezekkel tudtam segiteni, iranyt adni Sok sikert!
Én 21kg-ot adtam le, így saját tapasztalatomat osztom meg veled!
Első, amire én gondolok, hogy ez teljesen normális lehet, 17 évesen kezdesz nőiesedni(ez gén).
Ha ez zavar tehetsz ellene.
-egészséges táplálkozás: gyümölcsök, zöldségek, rostos ételeket fogyassz, főként szárnyas húst vagy halat.
-igyál sok folyadékot: ha kell, ha nem 3-4, vagy akár 5 liter vizet. Ez más néven méregtelenítés, amivel 2 hét alatt sikerülne is elérni a célod.
-cukrokat, édességet, kenyeret kerüld!
-pihenj/aludj 7-8órát, ne többet!
-ha lehet mozogj napi rendszerességgel!
-legyen egy CÉLod, AKARD és soha NE ADD FEL!!
- Ne hagyd abba. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!