Nem bírok mások előtt enni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tizenéves vagyok, és nem bírok mások előtt enni, csak inni. :S2010. márc. 25. 15:51
1/4 anonim 

válasza:

Ugyanmár:) Zavar hogy néznek? Ezt csak te tudod legyőzni. Mindenki szokott enni...ezért ne érezd magad kellemetlenül.Nyugodtan egyél,senki se fog kinevetni vagy ilyesmi...mert eszel!Ha belegondolsz akkor rájössz hogy ez butaság és miért ne ehetnél mások előtt.:)
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, fogynom kéne, de így..
2010. márc. 25. 20:44
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én is így vagyok... bár hogy írtad, hogy fogynod kéne, akkor nem értem. Akkor kevesebbet egyél, egészségesen, és ne zavarjon hogy mások előtt nem eszel. Nem is kéne "zabálnod" előttük. Én elég vékony vagyok, és az anyám fenyeget, hogy orvoshoz visz, ha nem eszek, mert amúgy emberek előtt soha nem is eszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!