Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Mit kéne...

Mitől lehet ez? Mit kéne tennem? :S

Figyelt kérdés

Szal már 4 hónapja fogyózom, le is ment 9-10 kg, de kb. 2 hete stagnálok. Pedig mindent ugyanúgy csinálok, mint előtte. Edzés: heti két kézilabda edzés + 2*45 perc tesi (bár ez nem sokat ér) + délután 20 perc séta suliból, haza.

Étrendem:

reggeli: kb. 60-70 g teljes kiőrlésű kenyér, 1 szelet sonkával, paradicsommal, paprikával

tízórai: 2 db alma/2 db narancs

ebéd: 150 g párolt csirkemell + zöldségköret (paradicsom, jégsaláta, sárgarépa)

uzsonna: 1 db alma/1 pohár kefir/50 g túró, ami épp van itthon

vacsi: 100 g párolt csirkemell + zöldségköret/valamilyen saláta öntet nélkül (görög sali, vagy caesar öntet nélkül!)

Néha előfordul (max. hetente 1-szer) hogy nincs itthon más kaja nagyon, csak valami hízlaló cucc, ekkor ebédre csirkemell helyett 50 g teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvicset eszek. (1 szelet sonka + bele paradicsom) Mi miatt stagnálhatok? Túl sok lenne a szénhidrát, esetleg csökkentsem a szénhidrátot, és reggelire is gyümölcsöt egyek?

Előre is köszi a válaszokat! 16/l

2010. márc. 25. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Néha megáll a fogyás, majd folytatódik ne aggódj.
2010. márc. 25. 14:19
 2/2 anonim válasza:

Szia! Nálam is volt ilyen, hogy a súlyom csökkenése megállt. Aztán rájöttem, hogy a mérleg hiába mutatott ugyanannyit viszont cm-ben vékonyodtam. Ez attól lehet, hogy kevesebb a zsír, de az izom tömeg növekedett. Emiatt pedig ne aggódj, mert a zsír könnyebb mint az izom. 3-4hetente mérd meg a combod, a derekad, a csípőd és a karod kerületét. Szerintem ezért nem változik a súlyod.

Az étrendeddel semmi baj, bár én keveslem ezt a mennyiséget (tuti éhen halnék:-)) Leveseket is egyél. Meg igyál sok folyadékot.

Remélem tudtam segíteni. Amúgy milyen magas vagy? És mennyi most a súlyod?

2010. márc. 25. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!