3 év alatt 30 kiló felesleg. Mit tegyek?
2013 eleje: 48-49 kg voltam (165 cm)
2014 eleje : 58-59
2015 eleje: 65-66 kg
2016 eleje: 78.79..
Idióta voltam hogy hagytam idáig fajulni a helyzetet de most változtatni szeretnék. Nem akarok kövér nő lenni...
Egyszer már fogytam 70kg-ról 50-re fél év alatt,de az elég drasztikus volt.. Mit tegyek?
Tegnap megfogadtam hogy idén lefogyok ( 3 éve is igy fogadtam meg és sikerült...) de már nem tudom hogy lássak hozzá.. Koplalni nem szeretnék,de félek hogy túl eszem magam és nem fogyok.
Mit egyek pl ma? Az a baj hogy én nagyon könnyen átesem a ló túl oldalára, és egy idő után már nem merek enni mert bűntudatom lesz. 3 éve is igy volt. Egy nap megettem egy db kiflit és már bűntudat gyötört..
Szerintetek?!
20/L
Ugyanúgy 165 cm vagy?
Egyébként valamilyen edzést kellene elkezdeni, futás, konditerem, szobakerékpár, sima kerékpár valami, ami javít az ember hangulatán, illetve az étkezésnél is "növeli a lehetőségeket" csökkentve a bűntudatot.
#1: Dehogy kell alacsony kalóriatartalom, illetve kinek mi az alacsony (de a nagyon alacsony az eléggé koplalásnak hangzik). Rengeteg energiát igényel a testünk, bár ez is relatív, s manapság könnyű túlenni. De határozottan sok étel fér be az embernek fogyáskor, emlősök vagyunk, pazarlóan működünk, beáldoztuk a takarékos étkezést az egész napos aktivitásért.
Kérdező: életmódváltás. Jó étrend, mozgás, kalóriadeficit (ez 30 kiló felesleggel a fentiek mellett nem szokott nehéz lenni), kitartás :)
De a gondolkodásoddal nagy baj van, ha egy kiflitől bűntudatod van, bár én sem tartom jó ételnek... Egypár tojástól sosem lenne bűntudatom.
Nem nézed meg, tapasztalod ki, hogy neked mennyi a szükségleted ebből-abból? Mert ilyen infó alapján elég beteg dolog, hogy pl. bűntudatod van a sok evés miatt, miközben alig adtál valamit a testednek. Nekem sosincs bűntudatom evés miatt, de hibákat el tudok követni. Nos, engem pl. a túl kevés fehérje tud zavarni, s ez jogos is. Bizonyos dolgokat nem célszerű ennünk, zavaró a saját jó kis szabályaim megszegése is, de bűntudat... Az nagyon durva lenne csak azért, mert ettél valamit, ami a sajátod (másét felfalni, na ott már jogos lehet a bűntudat, de miért tennénk ilyet?).
Mivel 165 cm vagy az ideális testsúly számodra:55-60kg!
Hidd el minél lassaban adod le annál jobb a bőr is rendesen fog alkalmazkodni nem fog logni
(Több) mozgást egyelőre ne ajánlok úgy 1 hètig!Először a szervezet hozzászoktatása a diètához.
Dièta: 50 dkg csirkemell olivaoljban sütvs 10 deka párolt brokkolival, 8 deka rizzsel.Ezt a diètát kell betartani 3 hónapog, mèg tart a dièta.Hetente 1 x kajcsizhat bármit!!
A mozgásról: a 2 . hèten elkezdheted a " gyors sèra" mozgásformát futópadon, vagy a szabadban!Fokozatosan szoktasd hozzá a szervezeted 20 perctől 50 percig!Heti 4-5x!
Garantált 20 kg - 3 hónaP alatt.
Kèrdezz priveben bátran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!