Mondanátok olyan ételt, ami laktat, és nem is hizlal?
reggeli: tojás. zabpehely. kakaó. barnakenyér. puffasztott búzaszelet. joghurt. alma.
ebéd: rízs. hús(csirkemell,comb)hal. krémleves. paradicsomleves. káposzta leves. stb.
vacsora: bármilyen saláta (gyümi sali, répa sali, akármi). sárgarépa. műzli. joghurt. gyümölcs(alma, mandarin,ananász,narancs,banán). tojás.
L/16.
Köszönöm a segítséget! :)
Akkor holnapra reggelire, ha nagyon sietségben leszek, egy pohár tej.
Ebédre akkor a leírtakat fogom enni, és vacsorára is!
Köszönöm szépen!
Oké! Amúgy nem igazán szoktam gyorsan enni, csak ha sietek valahova. De akkor a helyett ott lesz a tej. :)
Amúgy én csak a hasamról szeretnék levinni, mert szemből nézve viszonylag normális alkatú vagyok, oldalról nézve viszont már nem igazán. :)
Amúgy 16/F
Mielőtt bármi baromságot elhiszel (pl. a tej túlzásba viteléről... khm... no comment...), és félrevezetnének azok, akiknek dunsztja sincs az egészséges életről, csak bemagoltak valami divatos fogyókúrát, ezt olvasd át, mert nagyon fontos annak érdekében, hogy egészségesen fejlődj. Neked 16 évesen ez most különösen fontos, attól, hogy valaki alakformálásba kezd, nem hagyhatja el a vitaminokat TERMÉSZETES formájukban, és nem vezethet be olyan étrendet, ami miatt egyes vitaminokból túl sokat, másokból túl keveset vesz magához, aztán lesheted, hogy miért nincs egyensúlyban az egészséged.
Megjegyzem, érettségiig menzán ebédeltem, akkor is, amikor az osztályból senki, de az is hozzájárult a kiegyensúlyozott és változatos étrendhez, mindig más kaja volt, ami nem ízlett, nem ettem meg, de általában jól főztek, és ez volt a legolcsóbb megoldás, hogy napközben is rendes ételt tudjak enni. Szóval nem tudom, te mit ebédelsz, de ha nem eszel menzán, esetleg gondolkodj rajta, hogy nem érdekel-e, én szerettem, sőt, van, amit mai napig abban az ízvilágban szeretek (pl. lencsefőzelék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!