Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondanátok olyan ételt, ami...

Mondanátok olyan ételt, ami laktat, és nem is hizlal?

Figyelt kérdés
Csak arra kéne, hogy fogyni tudjak. Vagyis csak azt az egyet enném, ha megéhezek, plusz gyümölcsöt, és nem ennék 5 után. Gondolkoztam a háztartási kekszen, de sok helyen olvastam, és nem helyeselték.
2010. márc. 24. 21:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

reggeli: tojás. zabpehely. kakaó. barnakenyér. puffasztott búzaszelet. joghurt. alma.

ebéd: rízs. hús(csirkemell,comb)hal. krémleves. paradicsomleves. káposzta leves. stb.

vacsora: bármilyen saláta (gyümi sali, répa sali, akármi). sárgarépa. műzli. joghurt. gyümölcs(alma, mandarin,ananász,narancs,banán). tojás.

L/16.

2010. márc. 24. 22:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem, ha tényleg nagyon nem bírok enni, elég egy csésze tej reggelire, csak annyi, hogy ne legyek üres gyomorral, mert az bajt okozhat. Mint írtam, én egyszer sietség miatt kihagytam a reggelit, mire célba értem, majdnem összeestem, az első, amit kerestem, egy büfé volt, hogy egyek valamit, és csak utána mentem dolgomra. Rosszabb vége is lehetett volna, de szerencsére nem vagyok ájulós.
2010. márc. 24. 22:10
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! :)

Akkor holnapra reggelire, ha nagyon sietségben leszek, egy pohár tej.

Ebédre akkor a leírtakat fogom enni, és vacsorára is!

Köszönöm szépen!

2010. márc. 24. 22:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Azt jegyezd meg, hogy nem az étel típusától híznak az emberek, akik elhíznak (vannak kövér vegák és csinos mindenevők), hanem attól, hogy nagy mennyiségeket esznek, és gyorsan, magyarul zabálnak. Ez az, amit nem szabad. A mostani adagjaidat figyeld, hogy mennyi idő alatt eszed meg, és ha azt veszed észre, hogy gyorsan eszel, tudatosan kezdd húzni az időt, illetve csökkentsd a mennyiséget, és a kenyeret hagyd el minél több ételnél, csak ahhoz egyél, amihez muszáj (szendvics, csípős gulyás, halászlé, virsli, szalonna, kolbász, tojás), emlékszem, mikor kicsi voltam, nekem erőltették, hogy a görögdinnyéhez is egyek kenyeret, nagyon utáltam.
2010. márc. 24. 22:15
 15/17 A kérdező kommentje:

Oké! Amúgy nem igazán szoktam gyorsan enni, csak ha sietek valahova. De akkor a helyett ott lesz a tej. :)

Amúgy én csak a hasamról szeretnék levinni, mert szemből nézve viszonylag normális alkatú vagyok, oldalról nézve viszont már nem igazán. :)

Amúgy 16/F

2010. márc. 24. 22:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Amugy megírom neked,hogy nincsen lojális fogyás:)Nem tudsz csak a hasadrol fogyni.A tejet se vidd túlzásban,mert egy nagy bögre tejben is sok kcal van:)
2010. márc. 25. 00:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Mielőtt bármi baromságot elhiszel (pl. a tej túlzásba viteléről... khm... no comment...), és félrevezetnének azok, akiknek dunsztja sincs az egészséges életről, csak bemagoltak valami divatos fogyókúrát, ezt olvasd át, mert nagyon fontos annak érdekében, hogy egészségesen fejlődj. Neked 16 évesen ez most különösen fontos, attól, hogy valaki alakformálásba kezd, nem hagyhatja el a vitaminokat TERMÉSZETES formájukban, és nem vezethet be olyan étrendet, ami miatt egyes vitaminokból túl sokat, másokból túl keveset vesz magához, aztán lesheted, hogy miért nincs egyensúlyban az egészséged.

[link]

Megjegyzem, érettségiig menzán ebédeltem, akkor is, amikor az osztályból senki, de az is hozzájárult a kiegyensúlyozott és változatos étrendhez, mindig más kaja volt, ami nem ízlett, nem ettem meg, de általában jól főztek, és ez volt a legolcsóbb megoldás, hogy napközben is rendes ételt tudjak enni. Szóval nem tudom, te mit ebédelsz, de ha nem eszel menzán, esetleg gondolkodj rajta, hogy nem érdekel-e, én szerettem, sőt, van, amit mai napig abban az ízvilágban szeretek (pl. lencsefőzelék).

2010. márc. 25. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!