Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet vacsira enni, ami...

Mit lehet vacsira enni, ami nem hízlal, de laktat?

Figyelt kérdés
Valami olyasmi kis ételre gondoltam,ami önnmagában is ehető.Mondjuk a répa?Az laktat? Vagy valami hasonló? 14/L
2009. dec. 5. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
a répa laktat vagy az alma...mindkettő jó rostos ugyhogy igyál mellé
2009. dec. 5. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, a zöldségek laktatnak, mert magas a rosttartalmuk. Alma, répafőzelék, főtt tojás, barna kenyér.

A főttojás is laktat, meg az alma is.

Csak arra figyelj, ha savanykás(pl alma) akkor egyél mellé két zabkekszet, vagy ilyesmit, nehogy még éhesebb legyél a savanyúságától. Mert a gyomrot jól tölti.

2009. dec. 5. 20:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. dec. 5. 20:45
 4/9 A kérdező kommentje:
480 kJ és 114 kcal az mennyi?Hízlal?
2009. dec. 5. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Minden hizlal, amit megeszel, kivéve a vizet.

Fogyókúrában is legalább 1300 kcal kell naponta. Ha a fenti zöldségekböl eszel, akkor nem fogsz töle elhizni, mert kevéssel is teli van a gyomrod, ha rendesen megrágod, akkor sokáig jól lakottnak érzed magad és viszonylagosan kevés kalóriát veszel magadhoz.

Egyébként este bármilyen zöldségféléböl ehetsz, és ha salátának készited el, akkor még változatosan is tudsz vele étkezni.

2009. dec. 5. 20:56
 6/9 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy gyümölcsöt és zöldséget este nem tanácsos enni, csak a délelőtti órákban.

Vacsira akármit, 6 óra előtt (vagy 3 órával lefekvése előtt), csak mértékkel, épp hogy jól lakjál, de a zsíros kajákat, és a fehér kenyeret hanyagold.

2009. dec. 5. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Igyál egy nagy Pohár teát!!
2009. dec. 6. 00:55
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Baromság hogy minden hízlal!!

Relatív az hogy mi hízlal és mi nem!!

Én építkezésen dolgozok és egy héten megeszek 3 kiló császár szalonnát meg hozzá rengeteg kenyeret, meg főtkajákat süteméyneket kb naponta 5-6 ezer kalóriát mégis semmi zsír nincs rajtam csak kőkemény izom!!

Mozogjatok tehenek koplalás helyett!!

2009. dec. 6. 00:59
 9/9 anonim ***** válasza:
AMikor azt irtam, hogy mindenhizlal, azt ugy kell érteni, hogy bármi amit megeszel kalóriát visz a szervezetbe. A, hogy hizik-e töle valaki, CSAK attól függ, hogy mennyit eszik és mennyit mozog: ha keveset mozog és átlagos mennyiséget eszik, akkor is legtöbbször hizik, ha meg sokat mozog, akkor ehet annyit amennyit akat, nem hizik - mint az elözö válaszoló peldája is mutatja.
2009. dec. 6. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!