Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A főtt tojás hízlal vagy nem?...

A főtt tojás hízlal vagy nem? Vacsira lehet enni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
aztmondják a sárgájában sok a zsir, ettol fuggetlenul én simán eszem vacsira.
2010. dec. 2. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Paradox módon a benne levő kolin emulgeálja a zsírt, azért ne egyél napi 1nél többet.
2010. dec. 2. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Ne halgass Zolikára,aki valószínűleg ugyanazt próbálja átadni neked is,amit Klárika nénitől hallott.

A világ fejlődött és mára már bebizonyították,hogy a tojás jót tesz és nincs semmi káros hatása, a koleszterinszint egy tévhit, ugyanis egyáltalán nem attól függ a koleszterinszint. De nem fogok senkivel sem veszekedni,mert M.o.-n mindenki okosnak hiszi magát,kár hogy kevesen vannak akik valóban értenek a témához

No visszatérve:ehetsz tojást vacsira, simán!

Akár többet is!

És ne feledd: NEM Magyarországon kell keresni az igazságot,úgyhogy ne csodáld,ha szinte mindenki azt fogja mondani neked,hogy a tojás egészségtelen. Már 100x megdöntötték a fejlettebb államokban ezt a tévhitet,kár,hogy hozzánk még mindig nem ért el az információ (tisztelet a kivételnek,pl.nekem)

2010. dec. 2. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyél kettőt, de csak tojást.
2010. dec. 2. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Orvosi szaklapokból egy könyvben olvastam. Egészséges a tojás valóban, hiszen éppen azt mondom, hogy van benne kolin is, ami éppenhogy jó a szervezetnek. Azonban ebböl is megárt a sok, egynél többet azért nai szinten nem.
2010. dec. 2. 23:42
 6/8 anonim ***** válasza:
4-5 darab simán mehet,de estére a túró jobb lenne.
2010. dec. 3. 00:12
 7/8 anonim válasza:
72%

Nem igazán létezik olyan, hogy hízlaló/nem hízlaló étel. Maximum az étrend lehet hízlaló/fogyókúrás.

Ismerősöm csinálta azt, hogy vett fogyókúrás étrendhez használható ételeket, és azokat tömte a fejébe egész nap, szinte megállás nélkül...és azt hitte majd fogyni fog, mert azt olvasta, hogy azoktól fogyni lehet....hát persze, hogyha nem kilószámra eszi. nemhogy nem tudott leadni egy kilót sem...még hízott is 5-öt...

Szóval nem az számít általában, hogy mit eszel, hanem a mennyisége. A legjobb példa a csoki, vagy kicsit más megközelítésből a bor. Ha minden nap eszel egy kis étcsokit például és iszol 1-2dl vörösbort, akkor az egészséges, és nem hízlal. Viszont ha mindkettőt túlzásba viszed, akkor meg is hízol, és be is rúgsz. :D Végülis egy ittas gömbölyű test könnyebben gurul le a dombon...:D

A lényeg szerintem az, hogy nyugodtan ehetsz tojást vacsorára, sőt, szerintem bármit ehetsz vacsorára, csak a mennyiségére kell odafigyelni.(főleg akkor ha nem sportolsz semmit)

Minden jót! :)

2010. dec. 3. 00:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Én eszem főtt tojást vacsorára, pedig diétázom. A salátáimat szoktam főként feldobni negyedelt főttojással, úgy nincs olyan gazíze :)))
2010. dec. 3. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!