Tápszerrel lehet fogyni? Gondolok itt arra, hogy egész nap nem eszek mást, csak mondjuk Hipp tápszert.17L
Ne csináld, én egy betegség miatt iszom tápszert (Nutridrink) és mást nem tudok mellette és hiába van meg a kalória fogyok...168cm 48kg voltam ami eleve kevés most már alug vagyok 45.
A testednek szuksége van a szilárd ételre, a rágásra, mert erre van kitalálva. 21/L
Csillagvirág, tápszeren élni, ha nem vagy rákényszerítve bődületes butaság.
Ahogy előttem is írták ezt arra találták ki hogy azok akik valami miatt nem tudnak RÁGNI mégis hozzájussanak csaknem mindahhoz a tápanyaghoz amit amúgy is megennének. Példa: szájsebészet után nem tudsz egy falattal sem megbírkózni napokig, akkor a nutridrink jól jön.
Kihangsúlyoznám, hogy ez az állapot egy kín a betegnek, nem irigyelendő állapot!
Megnyugtató tény, hogy a nutridrink meg a többi hasonló elég drága ha nem orvos írja fel, ezért borítékolom, hogy nem lesz pénzed rá.
A Hipp meg, amit emlegetsz bébiétel, amit apró gyerekeknek találtak ki, nem 17 éves ivarérett nőszemélynek.
A net tele van normális leírásokkal hogyan veszíts a hájadból egészségesen. Kezdjük azzal, hogy sport és barna rizs zöldséggel + sok víz.
Bébitápszer vazze... jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!