Melegszendvics diéta?
Egyik barátnôm ezt ajánlotta, mivel neki bevállt. Nagyon is.
A lényege az, hogy napi 3 db melegszendvicset lehet megenni, olyan feltéttel, amilyennel csak akarjuk (azért a nutella meg zsír és tepertô nem a legjobb döntés).
Fogunk 2 db toast kenyeret ráteszük a mi kis feltétünket és összetoastoljuk.
Szerintetek bevállhat egy +6 kg felesleggel rendelkezô lánynak?
Tisztában vagyok, hogy hiányzik a vitamin meg minden, de igyekeznék sok zöldséget, gyümölcsöt az étkezések között enni.
17/L
9-es vagyok, kérdező. csak egy szemléltető fotó két azonos súlyú nőről : [link]
ird már azért majd le, hogy mire jutottál, mivel akarsz fogyózni. remélem, nem a melegszendviccsel és a gyümölccsel, azzal legjobb esetben is csak az első lány külsejére lehet elérni. a másodikra akarj hasonlitani .) minden étkezésnél egyél fehérjét. és nem ártana kiszámolni a napi kalória-, illetve szénhidrát-, fehérje-, zsirigényedet is ,illetve hogy mennyivel kéne ezeket csökkentened (mondjuk a fehérjét sztem növelni kell majd, mert nem sok magyar ember eszik eleget belőle, a magyaros kaják zsirosak és szénhidrátdusak..). a kaloriabazis.hu oldalon mindenféle élelmiszer és étel adatai fenn vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!