Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék anorexiás és...

Hogyan lehetnék anorexiás és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

14/L

170cm 73kkg

2015. dec. 23. 23:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én meg örülnék ha egészséges lehetnék, örülnék ha bűntudat nélkül megehetnék egy almát, örülnék ha nem hullana csomókba a hajam , örülnék ha visszajönne a menstruációm, örülnék ha tudnék aludni, örülnék ha nem fáznék 2 kabátba a kályha mellet, örülnék ha lenne erőm és örülnék ha végre rendbe tudnám tenni magam fejben hogy végre normális életet éljek! De neked sok sikert
2015. dec. 24. 18:47
 12/15 anonim válasza:

mi lenne ha siman vekony akarnal lenni? mondjuk sportolni, egeszsegesen enni?

az ember nem ugy lesz anorexias, hogy reggel felkel es na mostantol az vagyok juhuuu. Ez annyira szuper, hiszen egesz nap szamolgatom a kaloriakat ehes vagyok, de nem tudok megenni egy muzliszeletet sem, mert az ostoba agyam mar ott tart, hogy a fizikai rosszullet mellett, lelkileg is teljesen kiborulnek. Aztan szepen zokogsz a szobadban, hogy milyen szanalmas vagy. ohh es a legszebb, hogy undoritonak tartod magad, mert szerinted kover vagy, a kulvilag meg azert tart undoritonak, mert ugy nezel ki, mint aki minimum kemoterapiara jar (igen, a hajad se sokkal szebb..) es mondjuk a baratnoid nyelik a konnyeiket, amikor leveszed a pulcsidat... ohh es gyulolod magad. Csodas dolog az anorexia ugye?

Ne legyel buta, nem akarsz te anorexias lenni... en most probalok 3x meggyogyulni, 12 eve elek ebben...

2015. dec. 31. 23:26
 13/15 anonim válasza:
lemaradt: ne haragudj, nem akartalak megbantani. De ez egy betegseg, egy pokol. Kerlek ne akarj ilyen eletet magadnak, ez nem elet...
2015. dec. 31. 23:28
 14/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm minden kedves válaszolonak!

Akik pedig ebben a "betegségben" vannak,nagyon kérem hogy valahogy boldog legyen az életük!

Mindenkiben van valami szép! Nem kell vékonynak lenni,hogy szépek legyünk!

Nekem az itt válaszolok nyitották fel a szemem,hogy ez nem élet! Köszönöm!😘

2016. jan. 2. 00:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne akarj anorexiaval lefogyni,2 eve anorexias vagyok az egesz eletem egy börtön :( es küzdelem az étellel
2016. máj. 14. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!