Hogyan lehetnék anorexiás és mennyi idő alatt?
14/L
170cm 73kkg
mi lenne ha siman vekony akarnal lenni? mondjuk sportolni, egeszsegesen enni?
az ember nem ugy lesz anorexias, hogy reggel felkel es na mostantol az vagyok juhuuu. Ez annyira szuper, hiszen egesz nap szamolgatom a kaloriakat ehes vagyok, de nem tudok megenni egy muzliszeletet sem, mert az ostoba agyam mar ott tart, hogy a fizikai rosszullet mellett, lelkileg is teljesen kiborulnek. Aztan szepen zokogsz a szobadban, hogy milyen szanalmas vagy. ohh es a legszebb, hogy undoritonak tartod magad, mert szerinted kover vagy, a kulvilag meg azert tart undoritonak, mert ugy nezel ki, mint aki minimum kemoterapiara jar (igen, a hajad se sokkal szebb..) es mondjuk a baratnoid nyelik a konnyeiket, amikor leveszed a pulcsidat... ohh es gyulolod magad. Csodas dolog az anorexia ugye?
Ne legyel buta, nem akarsz te anorexias lenni... en most probalok 3x meggyogyulni, 12 eve elek ebben...
Nagyon szépen köszönöm minden kedves válaszolonak!
Akik pedig ebben a "betegségben" vannak,nagyon kérem hogy valahogy boldog legyen az életük!
Mindenkiben van valami szép! Nem kell vékonynak lenni,hogy szépek legyünk!
Nekem az itt válaszolok nyitották fel a szemem,hogy ez nem élet! Köszönöm!😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!