Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék anorexiás és...

Hogyan lehetnék anorexiás és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

14/L

170cm 73kkg

2015. dec. 23. 23:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
73 kilósan elég sok idő kell még ahhoz :D kezdetnek fejezd be a zabálást , de szerintem nem kell rögtön így belecsapni a lecsóba egy sima diéta is megteszi .
2015. dec. 23. 23:59
 2/15 anonim ***** válasza:
Az anorexia nem jó dolog. Majd a kórházban megtudod. Tapasztalatbó mondtam...
2015. dec. 24. 00:02
 3/15 A kérdező kommentje:
Kedvesseged határtalan
2015. dec. 24. 00:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Miért akarsz csontváz lenni?Inkább kezdj el edzeni,formálni az alakod,de koplalásra és éhezésre semmi szükség.Csak ártasz vele a szervezetednek.
2015. dec. 24. 00:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Miért akarsz anorexiás lenni? Az egy nagyon komoly pszichiátriai betegség, ami akár fiatalkori halállal végződhet.
2015. dec. 24. 00:14
 6/15 A kérdező kommentje:

Nekem Ez igy nem megy tovább.

Túlságosan is kövér vagyok,akkor inkább bele halok abba hogy nem eszek de nem akarok dagi lenni😭😭😭

2015. dec. 24. 00:17
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy direkt anorexiás lehet az ember, nekem pl. immunitásom van rá, túl egészségesen s hedonistán gondolkodom táplálkozás terén...

Az anorexia egy betegség, nincs köze a testsúlyhoz, persze a jellege miatt egy idő után nagyon lefogy az ember.

Normális ember nem akar ilyen durva betegséget.

2015. dec. 24. 00:24
 8/15 anonim ***** válasza:

10 kg felesleged van, nem több!

Táplálkozz egészségesen, felejtsd el a gyorskajákat, cukros vackokat, de egészséges ételekből vigyél be minden szükséges tápanyagot! Emellett sportolj!

Így hosszabb távon eléred az áhított alakot, ráadásul egészségesen!

2015. dec. 24. 00:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, 13kg-t simán leadhatsz. Egyél meg napi 1200-1400kcalt, sportolj heti 3x (pl sétálj fél órát/korcsolyázz stb) heti 0.5kg le fog menni. Ha elkezdessz nem enni tudod mi fog történni? Az első 1 hét során kevesebb lesz a súlyod kb 2.5kg-val, ami csak víz, illetve kaki :))) Utána aztán lehetsz csalódot hogy nem fogsz tovább.
2015. dec. 24. 01:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Anorexiás bárki lehet bármilyen testsúllyal, mivel egy pszichés betegség, aminek hosszútávon testi kivetülése is lesz. Kétlem, kérdező, hogy pontosan tisztában lennél vele, hogy ez a kórkép pontosan mit is takar, milyen szörnyű vele együtt élni. Erősen torzult testkép, folyton kövérnek látja magát, bűntudata van minden étkezés, kihagyott edzés után, gyűlöli saját magát, semmit se tud élvezni, csak gyötrődik mindig a kinézete miatt, bűntudata van, mert le kellett ülnie, s nem állhatott, hogy több kalóriát égessen stb.
2015. dec. 24. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!