Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt valaki aki szeretne...

Van itt valaki aki szeretne fogyni de nimcs elég kitartása?

Figyelt kérdés
Januártól fogyokúrázni szeretnék. Régebben is próbálkoztam de nem volt elég akaraterőm. Arra gondoltam hogy mással könnyebben menne. Irjatok
2015. dec. 19. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:

"Januártól fogyokúrázni szeretnék."

Ez a fő gond. Mindig csak majd. Ha így állsz hozzá, nem fog menni.

Hidd el, én is mindig mondogattam hogy "majd hétfőn, majd holnap, majd ekkor, stb". Nem is fogytam.

Amikor majd fejben eldöntötted az életmódváltást, na, majd akkor el is fogod kezdeni. Addig csak ilyen határidős, elhatározás nélküli belekezdek-feladom dolgok lesznek.

2015. dec. 19. 22:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom. De most így karácsonyra nem akarom elkezdeni mert tudom hogy felesleges...
2015. dec. 19. 22:44
 3/7 anonim válasza:

Ahh mennyire ismeros!:D En mar tavaly ota életmódot valtottam...'valtottam':)

Akaraterőm nincs meg, pontosabban van amikor annyira elfogy, hogy lesz*rom az egeszet es folytatom tovabb a szanalmas zabalasaimat. Fejben mar eldőlt, hogy ez igy nem jo, nem szabad, egeszsegemet is csak rontom vele, de egyszeruen nem tudok magamnak parancsolni. Ha gondolod beszélhetünk privátban.

16/l

2015. dec. 19. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Eddig èn is minden èvben elhatároztam hogy na most fogyok, aztán ló*ar sem lett belőle. De most nyáron valami hirtelen bekattant ès 10 kilót lefogytam:D Ètrend ès sportolás segített. De mèg 5 kilót mindenkèppen le leszeretnèk adni. Egy kèt napja kezdtem újra.
2015. dec. 19. 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:
ohh amúgy 17l
2015. dec. 19. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Néha én is bezabálok, de tudom hogy ez egy elgyengülés volt, és már másnap megint normálisan eszek. Nincs ebből probléma. Amúgy nem tudom milyen akaraterő kell ehhez. El kell kezdeni és csinálni, és utána a szemét kaját nem kívánja annyira az ember.
2015. dec. 20. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Az előző ismerős, én sem használok/használtam akaraterőt a fogyáshoz, max. némi elhatározást, de a kísértéseknek nemigen állok ellen. Meg kell őket akadályozni, máshogy nem megy. Egészségtudatosság, elszántság, életmódváltás, jó étrend s megfelelő mennyiségű étel, ami mellett nem kíván félreenni az ember...
2015. dec. 20. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!